Månedsarkiv: november 2010

Jule minicruise – nyd julen til søs på et minicruise

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Jule Minicruise med Oslo færgen

Julen nærmer sig med hastige skridt. Ja, faktisk er det allerede den 1. december i morgen. Jule-tiden handler i høj grad om, at være sammen med dem man holde af - forkæle hinanden lidt ekstra og måske gøre nogle af de ting, man ikke får gjort i hverdagen.

Julen kan også være stressende – det kender vi vidst alle og derfor er det ekstra vigtigt, at vi giver os tid til at slappe af og nyde den dejlige juletid sammen med venner og familie.

Det kan man f.eks. gøre på et minicruise og der er masser af muligheder!

Udgivet i DFDS Seaways, Jul, Stena Line | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Minicruise julekalender – vind flotte præmier og få gode tilbud

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Den 1. december er vanen tro “startskuddet”, for de mange julekalendere. I år har DFDS lanceret en meget spændende julekalender, for dig der gerne vil til søs på et minicruise.

Du kan nemlig vinde flotte præmie og modtage gode tilbud.

Hvis du tilmelder dig deres reminder service, modtager du én gang om dagen en påmindelse om, at du skal deltage i julekalenderen. Og hvis du tilmelder dig reminder servicen, deltager du samtidigt også i lodtrækningen om 10 x Commodore Class Minicruises for 2 inklusiv morgenmad, og ville det ikke være dejligt, at overraske kæresten eller vennen med et gratis minicruise?

Udgivet i DFDS Seaways, Jul | 4 kommentarer

Brand på Oslo færgen – Pearl of Scandinavia

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Pearl of Scandinavia - Oslo færgenTidligt i morges opstod der brand på Pearl of Scandinavia – også kaldet Oslo færgen. Her var skibet som planlagt på vej hjem til Danmark, efter at have været i Oslo.

Det var formentligt en bil eller en lastvognstrailer der gik i brand på vogndækket. Det forsagede røgudviklingen, som startede brandalarmen. Herefter blev passagererne evakueret fra deres kahytter, og ført hen til en række sikkerhedszoner på den store færge.

Det startede lidt over klokken 6 i morges, da den svenske redningstjeneste blev alarmeret og informeret om, at Oslo færgens mandskab var i gang med at slukke en brand på bildækket.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | 3 kommentarer