Månedsarkiv: december 2010

Udsalg i Gøteborg – tag en miniferie eller en smut-tur

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Udsalget er netop skudt i gang i Gøteborg og der er mange penge at spare!

I forvejen kan man mange gange spare penge ved at handle i Sverige, da priserne på mange ting ofte er de samme, som i Danmark. Så ofte kan du spare små 20% alene på differencen og når der så er udsalg, er det mulighed for endnu større besparelser.

Rederiet Stena Line sejler fra Frederikshavn til Gøteborg flere gange dagligt og overfarten tager kun et par timer. Priserne starter ved 190 kroner tur/retur per person.

Udgivet i Gøteborg, Stena Line | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Miniferie i London med musikalske oplevelser

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.5/6 (2 votes cast)

Elsker du god musik, et flot og spændende show og kunne du godt tænke dig en miniferie i London? – så har DFDS Seaways netop offentliggjort en spændende mulighed til dig.

Deres nye miniferie-program til London giver dig nemlig mulighed for, at være mellem en række store musikalske oplevelser i Royal Albert Hall i London. Der er et begrænset antal ledige billetter på mange af arrangementerne, så det anbefales at man ikke venter for længe med at bestille, hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Blandt nogle af musik oplevelserne er:

Udgivet i DFDS Seaways, London | Tagget , , | Skriv en kommentar

DFDS Seaways inviterer de hjemløse på julefrokost

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Oslo færgen på et minicruise til NorgeDFDS Seaways har i år inviteret hjemløse fra herberget ”Missionen for hjemløse” i København og hjemløse fra Oslo på en traditionel og hyggelig julefrokost, ombord på færgerne Crown of Scandinavia og Pearl of Scandinavia, som dagligt sejler til/fra Oslo.

Det første arrangement fandt sted i går og TV2 Lorry var til stede og dækkede julefrokosten. Senere om aftenen bragte de en reportage fra færgen, hvor du blandt andet kan høre om, hvad de hjemløse siger til arrangementet.

Du kan se udsendelsen her

Udgivet i DFDS Seaways, Jul | Tagget , | Skriv en kommentar

Minicruise konkurrence – vind en tur fra København til Oslo

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)

Scandinavian Cruise Center logoScandinavian Cruise Center afholder i december måned en jule konkurrence, hvor du kan vinde et cruise fra København til Oslo med skibet Vision of the seas.

Præmien inkluderer et cruise for to personer fra København til Oslo til sommer. Hjemturen fra Oslo foregår med fly og er også inkluderet i præmien. Derudover får den heldige vinder fuld pension, gratis adgang til fitness center samt masser af aktiviteter og underholdning.

For at deltage i konkurrencen skal svare rigtigt på tre spørgsmål, som du kan finde på deres hjemmeside i løbet af december måned.

Udgivet i Jul, Konkurrencer | Tagget | 2 kommentarer

Oslobåden på TV3 – TV program om livet ombord

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Henover efteråret 2010 har TV3 kørt en programserie omkring livet på Oslobåden.

Over en periode har TV3′s folk fulgt livet ombord på Oslobåden “Crown of Scandinavia”. Det er blevet til i alt seks afsnit, der tager dig bag kulissen og fortæller, om livet ombord på det store skib, fra både personalets og gæsternes synsvinkel.

Programmet hedder Oslobåden og havde premiere den 26. oktober.

I programmerne har du også kunne se, hvordan de DFDS Seaways 200 medarbejdere knokler, for at gæsterne ombord får det minicruise de ønsker. Du har også kunne se nogle af de mange spændende events, som løbende bliver holdt på Oslobåden. Blandt andet har du kunne følge Oktoberfest-cruise, Singlecruise og Street cruise.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , | Skriv en kommentar

Jul i Gøteborg – stort julemarked kun 2 timer fra Frederikshavn

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Liseberg julemarked

Gøteborg danner i december måned ramme for en juleby udover det sædvanlige. Byen emmer af hygge og julestemning, da den i anledning af julen pyntet op med flotte guirlander, gran og hvad der ellers hører til. Den flotte udsmykning og den helt specielle stemning gør et besøg i Gøteborg i december måned til en helt speciel oplevelse – og et tiltrængt pusterum i den ellers så travle julemåmåned.

Udgivet i Gøteborg, Jul, Stena Line | En kommentar

Nytårs cruise – nytårsaften til søs på Oslo båden

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (3 votes cast)

Det er blevet ret populært at fejre nytår på havet. Faktisk er der flere og flere der gør det.

I år har du også mulighed for at “skyde det nye år ind”, sammen med mig og hundredevis af andre gæster ombord på Oslo båden. DFDS Seaways har nemlig igen i år arrangeret et nytårs cruise til Oslo, hvor der er rig mulighed for en sjov, afslappende og hyggelig aften.

Køber du DFDS nytårsarrangement får du:

  • 2 overnatninger i 2-sengs kahyt
  • Dinnerbuffet inkl. 1 gl. øl/vin
  • Velkomstdrink
  • 4-retters nytårsmenu med vine ad libitum samt kaffe avec
  • Natmad
  • Champagne og kransekage
  • Stor morgenbuffet begge veje
Udgivet i DFDS Seaways, Nytår | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Stena Line køber det danske rejsebureau DTF Travel

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

DTF Travel overtages af Stena LinePer 1. januar 2011 overtager SEMBO AB, som er 100% ejet af rederiet Stena Line, virksomheden DTF Group A/S, som står bag rejsekoncernen DTF Travel.

Bent Jørgesen stiftede for snart 20 år siden DTF Travel. Siden da er virksomheden vokset betydeligt og er nu også bredt ud til andre dele af verdenen. DTF Travel er kendt for deres loyale kunder, som flere gange har sikret dem E-handelsprisen, som et tegn på deres gode service og mange muligheder online. I 2009 bestilte 270.000 gæster rejser igennem et af DTF Groups selskaber.

Udgivet i Stena Line | Tagget , , | Skriv en kommentar