Månedsarkiv: oktober 2012

Vind et minicruise for 2 personer med Stena Line

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Nu har alle chancen for at vinde et minicruise til Oslo for 2 personer.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at “synes godt om” vores Facebook side, hvilket du kan gøre ved at trykke i på knappen ude i højre side af billedet. Så er du automatisk med i lodtrækningen om et minicruise.

Men skynd dig at deltage allerede nu – VI afholder løbende konkurrencer og på vores Facebook side kan du se, hvilke aktuelle konkurrencer der er i gang lige nu.

Stena Line

Udgivet i Konkurrencer | Tagget , , , | 20 kommentarer

Tag på skiferie i Norge med Stena Line

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Stena Line tilbyder som sædvanligt et fornuftigt udvalg af skiferier i både Norge og Sverige. Der er mulighed for både længere og kortere skiferier og da priserne er fornuftige, kan du måske endda komme afsted flere gange i løbet af den kommende skisæson.

Skiferie i Norge

Hvis du gerne vil til Norge på skiferie, så sejler Stena Line fra Frederikshavn til Oslo og herfra går turen så videre til adskillige destinationer i Norge, afhængigt af, hvor du helst vil på skiferie.Norge byder på rigtig mange spændende skisportssteder af forskellig sværhedsgrader og de fleste stader er meget familievenlige, så der er gode muligheder for at tage børnene med.

Udgivet i Skiferie | Tagget , , , | Skriv en kommentar