Månedsarkiv: november 2012

Nytårscruise 2012 – Hold nytår til søs med et minicruise

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Nytåret nærmer sig og hvis du er en af dem, som vil prøve at holde et nytår udover det sædvanlige, så er det nu du har muligheden. Du kan nemlig holde nytår ombord på Oslo færgen og med et minicruise kan du opleve et nytår ud over det sædvanlige.

Nytårscruise Oslo 2012

Nu kan du fejre nytår 2012 med et minicruise ombord på Oslobåden.

Udgivet i Nytår | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Operacruise til Oslo – Kombinationen af kultur og afslapning

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du kan lide opera, så er det nu, du har muligheden for at komme på en enestående operacruise til Oslo med DFDS – Du kan opleve en koncert, en opera, eller en ballet kombineret med 2 nætter ombord på Oslo færgen, en nat i Oslo og ikke mindst “A Night At The Opera”.

Ud over de mange faciliteter, som du kan og bør nyde og hygge dig med ombord på Oslobåden, så starter turen med den fantastisk smukke tur op gennem Oslo fjorden. En tur, som man aldrig bliver træt af og som kan betage den ene gang efter en anden. Når turen er ovre og I ankommer i Oslo, har I 2 dage til at opleve den norske hovedstad.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Juleshopping i Gøteborg – Tag til Sverige og hyg i julen

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Trænger du også til at komme ud og opleve noget, nu hvor det bliver koldere og mørkere udenfor? Så tage på et minicruise til Gøteborg og gå på opdagelse på julemarkedet i Liseberg.

Juleshopping i Gøteborg

Juleshopping i Gøteborg er en fantastisk oplevelse for hele familien – eller for det forelskede par.

I løbet af november og december har Stena Line masser af afgange til Gøteborg og dermed er der masser af gode muligheder for at opleve den fantastiske og hyggelige stemning i den svenske by. Julemarkedet er noget helt specielt og en god gang juleshopping i Gøteborg er noget, som de fleste kan trænge til. Så kan du også samtidigt få klaret nogle af julegaveindkøbene.

Udgivet i Jul | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Vind Minicruise – Fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal vinde

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.7/6 (3 votes cast)

Det er blevet tid til at udlove endnu flere minicruises.

Vi har tidligere kørt et par konkurrencer på Facebook og nu prøver vi noget helt andet. Og for at gøre vinderchancerne så gode som muligt, så udlover vi denne gang 3 x minicruise for 2 personer til Norge.

Altså vil de 3 bedste forklaringer på, hvorfor det netop er DIG, der skal vinde et minicruise, vinde gavekort på en tur til Norge for 2 personer.

Vind minicruise

Nu har du chancen for at vinde et minicruise til Norge med Stena Line. Fortæl os, hvorfor DU skal vinde.

Udgivet i Konkurrencer | Tagget , , , | 46 kommentarer

Skiferie i Sverige – Tag på skiferie med Stene Line

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Skisæsonen 2012/2013 nærmer sig og det er nu, du skal planlæggge, hvor og hvordan du vil på skiferie i år. En mulighed kunne være at tage afsted med Stena Line til Sverige.

Skiferie i Sverige

Sverige byder på masser af muligheder for at ramme pisterne.

Stena Line har afgange mellem Frederikshavn – Göteborg og mellem Grenå – Varberg og dermed er der gode mulighed for at komme til nogle af de gode svenske skidestinationer i løbet af forholdsvis kort tid.

Udgivet i Skiferie | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Julecruise til Oslo 2012 – Tag på et julecruise til den norske hovedstad

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Hvis du er typen, som gerne vil fejre jul på en lidt alternativ måde, så kunne det være noget for dig at tage på et Julecruise med Stena Line.

Julecruise til Norge

Tag på et julecruise til fantastiske Oslo og lad dig inspirere.

Turen foregår ombord på Stena Saga, som er en rigtig lækker færge med masser af muligheder, hvilket vi tidligere har skrevet om her. Her er alt hvad hjertet begærer af underholdning og shopping og hvis du er i selskab med venner eller familie, så er der er et godt grundlag for et godt og hyggeligt julecruise. Her er både restauranter og barer og masser af underholdende indslag i løbet af turen.

Udgivet i Jul | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Vindere af minicruises til Norge

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Vi er i gang med at holde en hel del konkurrencer og der vil derfor i den kommende tid være mange vindere af minicruises. De minicruises, som vi holder konkurrencer om er minicruises for 2 personer på turen mellem Frederikshavn og Oslo. Du kan læse mere om ruten her.

Vi vil afholde flere forskellige typer af konkurrencer og derfor er det en rigtig god idé løbende at følge med her på siden, så du også er med i konkurrencen om et minicruise.

Nedenfor finder du en oversigt over de personer, der tidligere har vundet i vores konkurrencer:

Udgivet i Konkurrencer | Tagget , , | Skriv en kommentar