Månedsarkiv: april 2013

Rockcruise 2013 – Musik og minicruise i en skøn blanding

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Så er det igen blevet tid til at finde luftguitaren frem og nyde den gode musik kombineret med en tur på vandet. Med andre ord er det snart tid til RockCruise 2013.Rockcruise 2013

Hvis du er typen, som elsker musik og som gerne vil afsted på et minicruise, så er Rockcruise 2013 lige det, du leder efter.

DFDS Seaways har i år arrangeret hele 4 Rockcruises, som er fordelt henover sommeren og efteråret 2013 og du kan allerede nu sikre dine billetter til disse fantastiske og stemningsfyldte arrangementer.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Tag på cruise og se NFL på Wembley Stadion

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (2 votes cast)

Nu har du muligheden for at komme en tur til England og se NFL på Wembley Stadion. Til efteråret bliver der nemlig spillet NFL kampe på det engelske stadion og DFDS har skaffet et begrænset antal billetter, som du nu kan få fingrene i.NFL på Wembley

Hvis du trænger til at komme på en miniferie og samtidigt er fan af amerikansk fodbold, så er dette den oplagte tur for dig og gutterne. Stemningen bliver helt fantastisk, når Pittsburgh Steelers støder sammen med Minnesota Vikings eller når San Francisco 49ers giver Jacksonville Jaguars kamp til stregen på det legendariske stadion.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar