Crown of Scandinavia – DFDS Seaways Minicruise til Oslo


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (5 votes cast)

Crown of Scandinavia - Minicruise færge til OsloDe fleste kender den nok som Oslo færgen eller Oslobåden, som den også kaldes, men navnet på den ene af DFDS Seaways færger, der sejler til Oslo er: Crown of Scandinavia. Den anden færge der sejler samme rute hedder Pearl of Scandinavia.

Crown of Scandinavia blev bygget i 1994 og blev allerede dengang benyttet på sejlruten fra København til Oslo.

Så sent som i januar 2010 gennemgik færgen en større renovering, hvor flere områder på skibet blev forbedret. Blandt andet blev de mange restauranter omborg på færgen udvidet, så de kan bespise flere mennesker. Flere af kahytterne gennemgik også en omfattende renovering, hvor basal set al ting blev skiftet ud og erstattet med nyt og mere moderne invetar. Derudover blev færgens Taxfree butik også udvidet med mere end 100 kvadratmeter, så den i dag har et bredt udvalg af parfumer, vin, tøj og så videre. Med hele den store modernisering i 2010 fremstår Crown of Scandinavia i dag moderne og tidssvarende med alle de bekvemmeligheder, der hører sig til et minicruise.

Læs om minicruise ruten til Norge:

København til Oslo

Crown of Scandinavia har plads til 2044 gæster og det kan fragte 450 biler. Dermed er færgen den mindste af de to Oslo både, da den anden kan rumme en smule flere.

Ombord på færgen er der masser af spændende faciliteter. Udover flere forskellige restauranter, barer og diskoteker, kan du også finde en biograf og Adventure Club, hvor du kan tage en dukkert eller bare slappe af i spaen med en kold og forfriskende drink. Hvis du rejser med børn, så er Adventure Club også et sted de vil elske! Udover Adventure Club, så er der også mange andre aktiviteter for børn. Her kan blandt andet nævnes legeland, spillemaskiner + diverse andre børneaktiviteter, som bliver arrangeret på hver sejltur.

Så tøv ikke med at tage dine børn med ombord.

Crown of Scandinavia og Pearl of Scandinavia deler turene til Oslo, så hvis du vil sejle med en bestemt færge, så skal du holde øje med din bestilling, når du bestiller dit minicruise fra København til Oslo igennem DFDS Seaways. Praktisk talt er der dog ingen større forskel på de to færger, da de tilbyder stortset de samme faciliteter og den samme gode komfort.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (5 votes cast)
Crown of Scandinavia - DFDS Seaways Minicruise til Oslo, 5.0 out of 6 based on 5 ratings

En Kommentar til Crown of Scandinavia – DFDS Seaways Minicruise til Oslo

  1. Pingback: Rockcruise med DFDS Seaways - Oslobåden rocker igen i 2011

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>