DFDS lykkehjulet – vind minicruises til Oslo og England


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.8/6 (5 votes cast)

DFDS Seaways er i gavehumør. Udover deres populære julekalender har de nu også lanceret DFDS lykkehjulet, hvor du ligesom i deres julekalender kan vinde minikrydstogter til både Norge (Oslo) og England (Harwich).

DFDS sætter hele 100 2 nætters MiniCruises til Oslo og 100 2 nætters MiniCruises til England for 2 personer på højkant, men du skal ikke vente for længe for konkurrencen med lykkehjulet slutter i slutningen af november måned. Det smarte ved konkurrencen er også at du får svar på om du har vundet med det samme.

Når du ikke at deltage i konkurrencen, så deltag i DFDS julekalender i stedet.

DFDS JulekalenderVi har været afsted flere gange og sådan et par dage til søs er helt sikkert noget vi vil anbefale og tænk hvis du skulle være så heldig at komme afsted gratis? Så kan du bruge de sparede penge på lækker mad, gaver eller andre fornøjelser undervejs i stedet.

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar, hvis du vinder i DFDS lykkehjulet :) Held og lykke med wheel of fortune!

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.8/6 (5 votes cast)
DFDS lykkehjulet - vind minicruises til Oslo og England, 5.8 out of 6 based on 5 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Konkurrencer og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til DFDS lykkehjulet – vind minicruises til Oslo og England

 1. susanne jensen skriver:

  Hvorfor kan man ikke deltage i jeres konkurrence med lykkehjulet, når man klikker på banneren som der står man skal så hopper bare hen på siden hvor man bestiller en rejse og ikke hen til nogen konkurrence. Dette er lidt kedeligt når man godt vil deltage i jeres konkurrence… Venlig hilsen Susanne Jensen

 2. Martin - Minicruise-guide.dk skriver:

  Hej Susanne,

  DFDS Seaways Lykkehjuls konkurrence er desværre slut, men hvis du kommer tilbage på denne side i løbet af ugen, så har jeg en anden konkurrence til dig, hvor du også kan vinde et minicruise. Rigtig god dag!

  De bedste hilsner
  Martin – Minicruise-guide.dk

 3. Lise Hjorth skriver:

  Hvorfor modtager jeg ikke mails med Julekonkurrencen – som jeg har gjort i masser af år – og som jeg også havde tilmeldt mig i år ??

  Med venlig hilsen
  Lise Hjorth

 4. Martin - Minicruise-guide.dk skriver:

  Det skal jeg ikke kunne sige Lise. Jeg har fint kunne modtage mails om DFDS julekalender i år. Måske havner de i din SPAM-mappe?

  Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>