DFDS Seaways aprilsnar 2011


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Den 1. april er traditionelt en dag, hvor alverdens hjemmesider, aviser og andre medier laver aprilsnar med hele den danske befolkning. Nogle af dem er gennemførte, så man ikke aner uråd, før dagen efter, hvor aprilsnaren som regel bliver afsløret.

Hvis du var forbi DFDS Seaways hjemmeside den 1. april, så lagde du måske mærke til deres artikel omkring, at de på grund af de høje oliepriser ville tage alternative metoder i brug for at spare på brændstoffet.

En aprilsnar af de bedre

Blandt andet appellerede DFDS Seaways til, at børn og voksne holdt sig mere i ro underoverfarten, da det ville mindske vibrationerne i vandet og dermed spare brændstof. Det var også fremme at man ville opnå rabat i restauranterne, hvis man sad der længe.

Ikke nok med af de ville appellere til, at folk ikke bevægede sig så meget, når de var ude og sejle. De ville faktisk også gøre det mere besværligt. F.eks. skulle der stille forhindringer op på gangene, så børnene ikke kunne løbe rundt på skibet. Derudover så skulle lyset slukkes tidligt om aftenen, så folk ikke tog ud om aftenen og elevatorerne skulle ligeledes lukkes ned i store perioder, så man undgik at folk gik ud.

Det hele var selvfølgeligt bare én stor aprilsnar, men vi kender vidst alle sammen, at man er gået med på en aprilsnar og bagefter følt sig en smule forlegen. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske næste år af løjerligheder.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
DFDS Seaways aprilsnar 2011, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>