DFDS Seaways – Minicruise til Oslo eller Harwich


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

DFDS Seaways - Minicruise fra DanmarkDFDS Seaways sejler fra København til Oslo, og fra Esbjerg til Harwich i England.

Deres ruter er meget populære, da rederiet sejler til deres to destinationer mange gange om ugen. Derudover kan de tilbyde et bredt udvalg af kahytter, gode faciliteter om bord på deres færger. Og så giver DFDS Seaways også mulighed for, at man kan vælge mellem mange forskellige tema minikrydstogter. Læs mere om temacruises længere nede på siden.

Vælg en af ruterne:

København til Oslo Esbjerg til Harwich

Begge DFSDS færgeruter er meget populære, men den mest kendte rute, er uden tvivl deres minicruise med Oslo færgen til Norges hovedstad. Interessen for det minikrydstogt er heller ikke blevet mindre, efter TV3′s programserie om netop Oslo færgen.

TV-programmet vises i øvrigt hver tirsdag klokken 21.00 på Tv3. Derudover bliver programmet: “Oslobåden” også genudsendt lørdag formiddag.

Derfor skal du sejle med DFDS Seaways:

  • Fordi du bor i nærheden af én af deres afrejsehavne
  • På grund af deres moderne skibe
  • Fordi de sejler mange gange om ugen
  • På grund af deres minicruise temaer
  • Fordi de har rimelige priser
  • På grund af skibenes gode og underholdende faciliteter
  • Fordi de har nogle spændende destinationer

Afstemning: Har du været på minicruise med DFDS Seaways?

View Results

Loading ... Loading ...

Prøv et temacruise
Hos DFDS Seaways er et minicruise ikke bare et minicruise. Her har du mulighed for at vælge et tema, der passer til dig og din tur. Et tema kan f.eks. være et nytårs cruise, et rock minikrydstogt eller et romantisk minikrydstogt med din kæreste.

DFDS er gode til at finde på nye og spændende temaer, så kig forbi vores side med aktuelle minicruises og se mulighederne.

Bag om DFDS Seaways
DFDS er ét af de førende rederier I Nordeuropa. I Danmark kender vi dem mest for deres passagerskibsfragt, som minicruise og minikrydstogt hører ind under. Derudover tilbyder DFDS Seaways også flere forskellige dagscruise.

Rederiet har sejlet med passagerer i mere end 140 år, og i dag har DFDS Seaways fem passagerskibe og en flåde på over 100 forskellige fartøjer. Hver nat i sommersæsonen overnatter der 8.000 mennesker i en af deres færger. På ét år bliver det til cirka 1.3 millioner passagerer, fordelt på deres fem moderne færger, hvilket må siges at være meget imponerende.

Som sagt sejler DFDS med tre skibe i Danmark. Skibene til Oslo hedder Pearl of Scandinavia og Crown of Scandinavia, mens skibet til Harwich hedder Dana Sirena.

Af flere omgange har DFDS Seaways også forsøgt at sejle på et minicruise til Polen, men hver gang er ruten lukket igen. Senest i 2008.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>