Få de bedste tilbud – tilmeld DFDS Seaways nyhedsbrev


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

For at jeg kan holde øje med alle de gode tilbud, så har jeg blandt andet tilmeldt mig DFDS Seaways nyhedsbrev. På den måde bliver jeg hele tiden opdateret med de bedste minicruise tilbud og de seneste nyheder fra rederiet, som jeg så kan dele her på siden.

Nogle af tilbuddene er dog så gode, at DFDS Seaways kun vil dele dem med de trofaste nyhedsbrevmodtagerne, så dem har jeg ikke mulighed for, at dele her på siden og det er jo ærgerligt, da der ofte er mange penge at spare.

Blandt andet fik jeg her til aften et helt suverænt tilbud, hvor jeg kunne spare 50% på både kahyt og måltider ombord, hvis jeg bestilte inden 50 timer. Grunden til dette rigtig gode tilbud var, at DFDS Seaways netop har opnået det bedste resultat i mange år og det ville de gerne fejre, ved at tilbyde dette helt specielle tilbud til alle de trofaste kunder.

Sådanne tilbud kommer løbende, så hvis du overvejer at tage på et minicruise med DFDS Seaways, så vil jeg anbefale dig at tilmelde deres nyhedsbrev. Det udkommer cirka hver anden uge og indeholder altid spændende og relevante informationer og tilbud.

Ps. husk også at tilmelde dig vores nyhedsmail herunder:

Din e-mail:

 

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Få de bedste tilbud - tilmeld DFDS Seaways nyhedsbrev, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>