Eric Clapton koncert i Royal Albert Hall med DFDS Seaways


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Den britiske guitarist Eric Clapton gæster Royal Albert Hall i London den 23. maj. I den forbindelse har DFDS Seaways sikret sig billetter til koncerten, så du kan kombinere et minicruise til søs med en sublim koncert med én af verdens bedste guitarister.

Afrejse er lørdag den 21. maj 2011 fra Esbjerg havn. Herfra går turen til Harwich i England med DFDS Seaways Englandsfærge. Når færgen ligger til kaj i England går toget til London, hvor du skal bo på det hotel du har booket hjemmefra.

Prisen for 836  kroner per person ved 2 personer og inkludere minicruise til England, koncertbillet + tog fra Harwich til London.

Hotel kan du finde hos Hotels.com og hjemrejse med fly kan du finde hos Travelstart.

Sammen med B.B. King har Eric Clapton været med til at udbrede Blues genren til det den er i dag. Igennem sin tid som anerkendt guitarist har Eric Clapton blandt andet hittet med sangene Tears in heaven, Layla og Cocain.

Det fantastiske Royal Albert Hall i London danner ramme for koncerten med Eric Clapton. I den spektakulære koncert sal er der plads til 7.000 mennesker, hvilket nok skal skabe en hel speciel stemning til koncerten. Royal Albert Hall danner udover Eric Clapton koncerten også ramme for mange store pop- og rockkoncerter hvert år.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Eric Clapton koncert i Royal Albert Hall med DFDS Seaways, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, London og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>