Esbjerg til Harwich – minicruise med Englandsfærgen


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (4 votes cast)

Esbjerg til Harwich - Minicruise med EnglandsfærgenFra Esbjerg til Harwich sejler DFDS Seaways med Englandsfærgen. Ombord på skibet kan du få et hyggeligt minicruise sammen med den, eller dem du holder af.

På færgen kan du slappe af og nyde nogle af skibets faciliteter, som gør overfarten til et rigtigt hyggeligt minicruise. Når du ankommer til Harwich bliver du kørt i bus til den hyggelige by Colchester, hvor du kan shoppe, tage i byens spa-center eller nogle af de andre mange muligheder.

På denne side kan du læse alt om ruten fra Esbjert til Harwich med DFDS Seaways, så læs siden godt igennem, hvis du overvejer at tage på et minicruise fra Danmark til England.

For overskuelighedens skyld har vi opdelt siden på følgende måde:

  1. Praktiske informationer
  2. Ombord på skibet
  3. Minicruse priser og muligheder

Find det afsnit du ønsker at læse om, eller kig hele siden godt igennem.

Praktiske informationer

Englandsfægen sejler tre gange om ugen
Tre gange om ugen sejler DFDS Seaways fra Esbjerg til Harwich. Det giver dig en god mulighed for at finde en afgang der passer dig.

Dag 1: Afgang Esbjerg klokken 18.45
Dag 2: Ankomst Harwich klokken 12.00
Dag 2: Afgang Harwich klokken 17.45
Dag 3: Ankomst Esbjerg klokken 13.00

Bemærk at i perioden 14/9 til 22/12 2010 er afgangen fra Harwich ændret alle søndage til klokken 17:15 - hvor færgen normalt afgår klokken 17:45.

De anførte tider kan ændre sig, så dobbelttjek altid tiderne i dit rejsebevis. Du skal også være opmærksom på, at du altid skal befinde dig på Englandsfærgen en halv time før afgang. Kom derfor i god tid, så du ikke bliver stresset.

DFDS adresse – herfra sejler Englandsfærgen
Færgeterminalen befinder sig på Esbjerg havn på adressen:

DFDS Seaways
Dokvej 3, 6700 Esbjerg

Klik på kortet for at se det i stort format.

Medbring gyldigt pas
For at rejse med DFDS Seaways fra Esbjerg til Harwich skal du medbringe et gyldigt pas. Hvis du er statsborger uden for EU skal du også være opmærksom på, at der for nogen statsborgere kræves visum ved indrejse til England.

Ombord på færgen Dana Sirena er der flere forskellige aktiviteter og faciliteter, der gør dit minicruise til Harwich til en god oplevelse, med mange muligheder.

Kahytter på skibet
Du kan vælge mellem flere forskellige kahyt-standarder, når du skal bestille dit cruise:

  • Seaways Class
  • Sirena Class og Commodore de Luxe

Hvis du bare ønsker en simpel og billig kahyt, som har alle de ting du har brug for, så skal du vælge en Seaways Class kahyt. I disse kahytter kan der være op til seks personer, og du kan få dem både med og uden havudsigt. Alle Seaways Class kahytter har separat bad og toilet, garderobe, air condition og et lille bord. Derudover er der en læselampe ved hver sengeplads.

Ønsker du derimod lidt mere luksus og plads, så er det en Sirena Class eller Commodore de Luxe kahyt du skal vælge.

En Sirena Class kahyt giver dig en god komfort og fint med plads. Udover de ting som du også får med en Seaway Class kahyt, får du også et TV, lækker Commodore morgenmad og diverse forfriskninger. Og så er der havudsigt fra alle kahytterne.

Vil du have de bedste kahytter ombord på skibet, så skal du vælge en Commodore de Luxe kahyt. Her får du nemlig endnu mere plads og flere andre lækre faciliteter og muligheder. Du får blandt andet vindue med havudsigt, en sofa, roomservice og adgang til Commodore de Luxe Lounge, hvor du kan slappe af og nyde din overfart.

Priserne variere selvsagt meget, men med de tre kahyt-muligheder Englandsfærgen tilbyder, burde der være en kahyt der passer til dig og dit behov.

Minicruise middag

Restauranter og cafeer ombord
Ombord på skibet finder der tre restauranter, hvor du kan få lækre måltider i mange forskellige prisklasser. De forskellige køkkener variere meget og kan tilbyde dig alt fra lækre bøffer til fisk og salater. Der er også en cafe ombord, hvor du kan få lette anretninger og varme og kolde drikke.

7 Seas Buffet Restaurant: I 7 Seas kan du nyde godt af den store og delikate buffet. Alle retterne er lavet af de bedste råvarer og du kan finde alt fra fisk og lækkert kød til friske salater. Middagen kan du slutte af med en dessert fra buffeten. Det koster 239 kroner pr. voksen og 120 kroner pr. barn. Om morgenen serveres der også en stor mogenbuffet på restauranten.
Explorers Steakhouse: På Explorers Steakhouse har jeg fået den hidtil bedste bøf jeg har smagt. Udover et udvalg af lækre bøffer, kan du også få kylling og grillet laks. Stemningen er hyggelig og intim, så restauranten er et godt valg til en romantisk middag. Priserne er omtrent de samme, som på en almindelig god bøf-restaurant.
Blue Riband: Vil du gerne nyde et godt Á la carte måltid, så kan du gøre det på Blue Riband. Maden er lækker og velsmagende og består af traditionelle opskrift med et moderne og nyt twist. En 2 retters menu koster 299 og en 3 retters menu Koster 359 kroner. Børn spiser til halv pris og der er også mulighed for en piratmenu til de helt små.
Café Lighthouse: I cafeen kan du få lette retter, som sandwiches, salater og dagens ret. Derudover kan du også få kolde og varmedrikke. Om morgenen har du også mulighed for at købe morgenmad i cafeen. Vil du spare penge på dine måltider eller har du mindre børn, så er Café Lighthouse et godt alternativ til restauranterne.

På restauranterne anbefales det, at du bestiller bord før du rejser, eller alternativt når du går ombord på færgen mellem Esbjerg og Harwich.

Et lille fif: Hvis du vil spare lidt penge, så lav nogle lækre boller eller en salat hjemmefra, som I kan nyde den første aften, hvor I rejser mod England.

Minicruise underholdning

Underholdning til søs
På Columbus Nightclub kan du tage en svingom, eller bare lytte til den gode musik fra live bandet. I baren har de et stort udvalg af mange forskellige drinks og øl. Bandet spiller alt fra de gamle klassiske sange, som vi alle kender til de nye og moderne. Columbus Nightclub er for alle aldre og det er et naturligt mødested, når man har nydt sin mad.

Du har også mulighed for taxfree shopping i Sea Shop. Her kan du finde parfumer, cremer, bøger, blade og andre ting du kan have brug for på din rejse. Vil du forkæle dem derhjemme med en lille gave, så har du også mulighed for det.

Det var lidt om de muligheder du har, når du rejser med DFDS Seaways fra Esbjerg til Harwich.

Priserne for et minicruise til Harwich variere meget. Blandt andet afhængigt af, hvilken type kahyt du vælger. Som en hovedregel koster det billigste cruise til England 598 kroner, men indimellem har rederiet gode minicruise tilbud, hvor du kan komme endnu billigere afsted, eller få en bedre kahyt til billigere penge.

Samtidigt kan du nogen gange kombinere et minicruise med et bestemt tema.

Det kan f.eks. være:

  • Spa i Colchester.
  • Miniferie i London

Mulighederne er mange og ændre sig hele tiden. Derfor har vi samlet de mest interessante minicruise tilbud og muligheder lige her.

Udover at sejle fra Esbjerg til Harwich, så sejler DFDS også fra København til Oslo. Vil du helst sejle fra jylland, så kan du også overveje et minicruise med Stena Line fra Frederikshavn til Oslo.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (4 votes cast)
Esbjerg til Harwich - minicruise med Englandsfærgen, 5.5 out of 6 based on 4 ratings

2 Kommentarer til Esbjerg til Harwich – minicruise med Englandsfærgen

  1. Pingback: Miniferie i London med store musikalske oplevelser

  2. Pingback: DFDS julekalender - deltag i julekalenderen og vind fede præmier

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>