Forårsferie – skal du også nyde foråret på en forårsferie?


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Forårsferie i én af årets bedste tider

Foråret er et af årets bedste tider.

Foråret er en fantastisk tid! Fuglene pipper og træerne begynder at springe ud. Kigger man længere ned mod jorden, så begynder flere flotte blomster også at komme frem.

Det er blevet populært at gå foråret i møde med en afslappende forårsferie. Faktisk så populært at cirka 3 millioner danskere har valgt at holde forårsferie i år. De fleste danskere vælger at holde ferien udenfor de traditionelle helligdage, som i foråret består af blandt andet Store Bededag, Kristi Himmelfart og Pinse.

På den måde kan man nemlig ofte spare penge på sin tur eller rejse. Alt dette og mere til, viser en ny stor undersøgelse DFDS Seaways har foretaget.

Læs om de gode forårsferie muligheder længere nede på siden.

DFDS Seaways har spurt 2.806 danskere om de overvejer at holde forårsferie i år og til det svarer hele 57 % af de adspurgte “Ja”. Til sammenligning vælger 60 % af alle danskere at holde sommerferie. Der er dog en vis forskel i vores ferievaner i foråret og om sommeren. Om sommeren rejser vi ofte væk i længere tid, mens vi om foråret foretrækker små smut-ture af en lille uges varighed.

Hvor kan man så tage hen?
Både DFDS Seaways og Stena Line er bekendte med danskernes trang til at komme væk hjemmefra i forårs månederne og derfor har de sørget for, at der er masser af muligheder for de rejselystene. Med de mange forskellige afgangshavne, kan du også være ret sikker på, at der findes en mulighed i nærheden af dig.

Herunder har vi udvalgt en række gode tilbud:

København til Oslo

Påskeferie i Oslo inkl. 1 overnatning på hotel
Vil du gerne opleve den hyggelige Oslo by, så har DFDS Seaways sammensat et godt tilbud til dig. For 848 kroner per person kan du nemlig få et hyggeligt minicruise til Oslo inkl. en enkelt overnatning på et hotel i Oslo by.
Påskeferie i den smukke norske natur
Vil du nyde den smukke norske forårsnatur, så har du mulighed for, at bo midt i den på et hyggeligt familieejet hotel. Det koster 3.048 kroner per person og med i prisen er selve minicruiset og 3 overnatninger på hotellet inkl. halv pension.
Romantisk minicruise med ekstra luksus
Foråret er lig med forelskelse og kærlighed. For 1.548 kroner per person kan dig og din kæreste tage et afslappende minicruise. Med i prisen er gourmet middage, buffer middag, morgenmad og champagne.
Crazy priser på et minicruise – spar op til 50 %
Hvis du bare er på udkig efter et godt og almindeligt minicruise, så kan du på udvalgte dage frem til 6. april få et minicruise til bare 299 kroner per person.

Esbjerg til Harwich

Hold miniferie i charmerende London
London er en charmerende by med masser af ting af se! For omkring 1.400 kroner per person kan du komme til London inkl. 2 overnatninger på hotel. Med i prisen er også morgenmad + tog fra Harwich til London.
Miniferie i den hyggelige by Colchester
Hvis du vil opleve en traditionel engelsk by, så har du muligheden i Colchester. For 1.278 kroner får du 2 overnatninger på hotel i Colchester + bus til byen tur/retur.

Frederikshavn til Oslo

Oplev Oslo med 1 overnatning på hotel
For 719 kroner per person kan du få et minikrydstogt til Oslo inkl. 1 overnatning på hotel i Oslo by. Med i prisen er også morgenmadsbuffet.
Traditionelt minicruise til Oslo
For bare 175 kroner per person kan du nyde foråret i Oslo på et traditionel minicruise. Med så billig en pris er der nok også råd til lidt ekstra shopping, ekstra god mad og måske lidt forkælelse på turen.

Frederikshavn til Gøteborg

Oplev Gøteborg med én eller to overnatninger på hotel
For 509 kroner per person kan du opleve Gøteborgs mange muligheder. Med i prisen får du en overnatning på hotel og morgenmadsbuffet.
Oplev Astrid Lindgrens verden sammen med dine børn
Oplev Astrid Lindgrens forunderlige verden med de gode fortællinger, som dine børn er vokset op med. Hvis I rejser 2 voksne og 2/3 børn kan I få overnatning, 2 dages entre til Astrid Lindgrens verden samt transport af bil for 1.918 kroner.
Oplev den flotte Skærgården i Sverige
Skærgården er noget helt specielt. Nu kan du komme tæt på de flotte klitter og det glinsende vand for 2.138 kroner. Prisen er for 4 personer og dækker overnatning i 2 døgn for jer alle fire + færgetransport af bil.
Oplev den pulserende storby Stockholm
Stockholm har alt hvad hjertet begærer. Lige fra rigtig gode shopping muligheder til spændende museer og gode spisesteder til meget rimelige priser. For 844 kroner per person får du overnatning på hotel, morgenmadsbuffet og færgetransport af bil.
Forårsferie i Sverige eller Norge

Forårsferie i Sverige eller Norge

Som du kan se, så er der masser af billige muligheder for, at du kan holde en dejlig og afslappende forårsferie sammen med din familie eller dine venner. De nævnte muligheder er kun et udpluk af tilbud, som DFDS Seaways og Stena Line har hen over foråret. Derudover kan man jo flyve til Spanien, Rom eller Thailand.

Hvad med dig – skal du på forårsferie eller har du ikke planlagt den endnu? Fortæl også gerne hvis du allerede har planlagt den – hvor går din forårsferie hen og hvorfor har du valgt at holde forårsferie.

Uanset om du skal holde ferie i foråret eller ej, så må du have et rigtig godt forår med masser af skønne oplevelser!

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Forårsferie - skal du også nyde foråret på en forårsferie?, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, Forår, Gøteborg, Oslo, Stena Line og tagget , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Forårsferie – skal du også nyde foråret på en forårsferie?

  1. Pingback: Hold forårsferie på havet | Minicruise guide - find dit minikrydstogt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>