DFDS Seaways inviterer de hjemløse på julefrokost


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Oslo færgen på et minicruise til NorgeDFDS Seaways har i år inviteret hjemløse fra herberget ”Missionen for hjemløse” i København og hjemløse fra Oslo på en traditionel og hyggelig julefrokost, ombord på færgerne Crown of Scandinavia og Pearl of Scandinavia, som dagligt sejler til/fra Oslo.

Det første arrangement fandt sted i går og TV2 Lorry var til stede og dækkede julefrokosten. Senere om aftenen bragte de en reportage fra færgen, hvor du blandt andet kan høre om, hvad de hjemløse siger til arrangementet.

Du kan se udsendelsen her

Udfra udsendelsen lader det til at DFDS har lavet et rigtig godt aragement, med flere overraskelser undervejs til stor glæde for de mange deltagere.

Personligt syntes jeg at det er et rigtigt godt initiativ, som glæder rigtig mange mennesker, der til dagligt har det svært. DFDS får selvfølgeligt også god medieomtale på grund af arrangementet, men det ændre ikke ved, at de hjælper de hjemløse og udviser et socialt ansvar og ikke mindst en forståelse for nogle folk, som har brug for en kærlig hånd.

DFDS forventer at der kommer 200-300 deltagere ved arrangementet i Oslo den 15. December og i går var der cirka 130 deltagere.

DFDS Seaways medarbejdere har i forbindelse med julefrokosten valgt at arbejde gratis, for at støtte den gode sag og selskabet Netbus stillede i går busser til rådighed, så deltagerne kunne komme frem og tilbage.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
DFDS Seaways inviterer de hjemløse på julefrokost, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, Jul og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>