iPhone apps til din skiferie – 10 gode bud på apps til skiferien


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (2 votes cast)

Flere og flere har i dag anskaffet sig en Smartphone, som f.eks. en Apple iPhone. Med sådan et apparat har du helt nye muligheder – også når du skal på skiferie.

Det kan dog være svært at overskue det store marked af apps til iPhone, så derfor har jeg undersøgt det for dig og fundet 10 rigtig gode iPhone apps til din skiferie.

Nogle af dem koster lidt penge, mens andre er helt gratis.

Jeg har i udvælgelsen lagt vægt på, at de skal være velegnede til en skiferie på den ene eller anden måde. Samtidigt har jeg forsøgt at finde nogle apps, som har forskellige målgrupper. Derfor er der både ski apps til den professionelle, til familien og til børnene. På den måde skulle der gerne være en app der passer til netop dig!

Top 10 over Apple iPhone apps til skiferien

Ski Fitness Workouts – kom i skiferie form Ski Fitness Workouts - får dig i form til skiferien
Inden du tager på skiferie har du brug for at komme lidt i skiform, så du undgår skader i led og muskler. Det kan du enten gøre i et træningscenter eller derhjemme. Et træningscenter er dyrt, mens det kan være svært at finde de rette skiøvelser du kan lave derhjemme, men med denne Ski Fitness Workouts, kan du træne kroppen, så du styrke de led og muskler, som bliver belastet, når du står på ski eller snowboard. Programmet guider dig igennem hele forløbet og viser dig gode øvelser, så det eneste du skal gøre er bare, at følge instrukserne på skærmen.

Pris: 12 kroner

Ski Tracks – GPS Track RecorderSki Tracks - GPS Track RecorderMål din skiferie
Denne app er både sjov og nyttig! Med Ski Tracks kan du nemlig optage din rute, så du kan se den, når dagen er omme. Det kan også være meget nyttigt, hvis vennerne eller familien ikke tror på, at du har suset ned af den sorte pist ;-) Ski Tracks giver dig også detaljerede detaljer om, hvor mange timer du har stået på ski, hvor langt du har købt og ikke mindst detaljer om din maks hastighed i løbet af dagen, hvilket er rigtig sjovt at se! Programmet benytter den indbyggede GPS, så du skal ikke være bekymret for skyhøje regninger, når du vender snuden hjem mod Danmark. Programmet findes også i en gratis version, men da denne har flere begrænsninger, anbefales den ikke til en hel skiferie.

Pris: 6 kroner

SkiPrepper app – Find den rette skivoks SkiPrepper app - voks dine ski korrekt med den rette voks
Hvis du går meget op i din skiferie og vil have det optimale ud af dit udstyr, så kan du overveje at købe SkiPrepper. Programmet er nemlig smart, da det kan hjælpe dig med at finde den rette smørelse og voks til dine ski eller snowboard. Derudover viser den der små videoer, der forklare hvordan de skal klargøres. SkiPrepper anbefales af de 10 førende virksomheder, indenfor skivoks, så hvis du vil have det optimale ud af dit udstyr, så er det en god ide, at kigge nærmere på denne app.

Pris: 30 kroner

iMarka App – Tjek vejret omkring Oslo
Hvis du skal på skiferie i ét af områderne omkring Oslo, så kan denne app fortælle dig om vejr- og snesituationen på dit sted. Derudover giver programmet dig også nyttige informationer om de nærliggende slalombakker og langrends-stier. iMarka programmet er lavet på norsk, men da der ikke er den store forskel på norsk og dansk i tekstform, så burde de fleste kunne benytte den app uden problemer.

Pris: Gratis

NAVV Scandinavia NAVV Scandinavia - Billig navigation til din iPhone- Fremragende billig navigation
Hvis du er én af dem, der stadigt ikke har anskaffet dig et navigationsprogram til din iPhone, så skulle du overveje at købe NAVV Scandinavia. Ikke nok med at navigationen virker rigtig godt – programmet er også meget billigt, hvilket gør det nærmest til et must til din iPhone, hvis du bare har brug for, at finde veje engang i mellem. Navigationen virker i hele Skandinavien og jeg har selv benyttet det i Danmark og Sverige uden problemer. Til prisen er det rigtig, rigtig godt, men hvis du vil have et endnu bedre system, så skal du have én af de dyre løsninger, som hurtigt koster 400-600 kroner, hvilket jeg syntes er mange penge.

Pris: 75 kroner

Viber – Ring gratis også på din skiferie Viber - ring gratis til venner og familie
Med Viber kan du ringe gratis til dine venner og familie hjemme i Danmark, så længe du er på et WiFi netværk. Derfor kan du spare en hel del penge, både når du er på skiferie, men også når du er hjemme i Danmark. Det eneste det kræver er blot, at både du og modtageren har Viber installeret på sin telefon. Jeg benytter selv denne app og jeg er meget tilfreds med det! Det er samtidigt meget nemt at sætte op, så du er klar på under 5 minutter.

Pris: Gratis

Solipskier – Et sjovt skispil for børn og barnelige sjæle Solipskier app - sjovt lille skispil
Denne app kan hverken regne ud, hvor meget voks du skal have på dine ski eller hvor hurtigt du kører, men i stedet kan dette skisportsspil underholde på vej til skiferien. Solipskier går ud på at du skal styre en skiløber sikkert igennem diverse forhindringer og jo bedre du klare det, jo flere point skraber du sammen. Spillet er en god lille ide, hvis du har brug for at komme lidt i skistemning, inden du selv rammer pisterne.

Pris: 6 kroner

Angry Birds Angry Birds - iPhone spillet over dem alle- et “must have” spil til din iPhone
Det klassiske iPhone spil, Angry Birds er et must til din iPhone, hvis du vil holde dine børn i ro under den lange køretur. Spillet er meget fangende og samtidigt har udviklerne sørget for, at der er en masse baner, der kan holde din børn beskæftiget i lang tid. Er det ikke enhver forældres drøm, når I skal på skiferie?

Pris: 6 kroner

Angry Birds findes også i en særlig vinterudgave, som også koster 6 kroner.

Uno Uno - det klassiske spil holder stadig- Klassisk spil der stadigt er moderne
Desværre er de klassiske spil ikke så attraktive længere, men selvom Uno har 40 år på bagen, så er det stadigt ligeså moderne, som det var dengang. Nu til dags er der ikke så meget fokus på de gamle klassiske spil og det har udviklerne til denne app syntes var ærgeligt. Derfor har de overført det gamle Uno spil til din iPhone og tilmeld fundet på et par nye spil muligheder, som gør det endnu sjovere at spille Uno.

Pris: 6 kroner

Mobil førstehjælp Mobil Førstehjælp - vær klar til at hjælpe skadeskommende- lær førstehjælp før din skiferie
Hvert år sker der desværre en del uheld, både før under og efter skiferien. F.eks. kan du overvære en ulykke på vej på skiferien, eller selv være impliceret i et styr på skipisten. Derfor kan det være en god ide, at kende de gængse førstehjælps teknikker, så du kan træde til, hvis der er brug for det. Netop dét kan denne app hjælpe dig med. Mobil førstehjælp er fremstillet i samarbejd med Dansk Røde Kors, som også får en procentdel af salget. Det betyder at de har samlet de flest tænkelige ulykkesformer og beskrevet, hvordan du skal håndtere de forskellige situationer. De fleste kommer heldigvis ikke ud for nogle ulykker, når de tager på skiferie, men så er man jo blot blevet den erfaring om førstehjælp klogere.

Pris: 12 kroner

Det var mit bud på 10 gode iPhone apps, som er velegnet til skiferien. Har du selv et par gode bud, så skriv dine forslag i kommentarfeltet herunder, så andre kan få glæde af det.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (2 votes cast)
iPhone apps til din skiferie - 10 gode bud på apps til skiferien, 5.5 out of 6 based on 2 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Skiferie og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>