Jul i Gøteborg – stort julemarked kun 2 timer fra Frederikshavn


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Liseberg julemarked

Gøteborg danner i december måned ramme for en juleby udover det sædvanlige. Byen emmer af hygge og julestemning, da den i anledning af julen pyntet op med flotte guirlander, gran og hvad der ellers hører til. Den flotte udsmykning og den helt specielle stemning gør et besøg i Gøteborg i december måned til en helt speciel oplevelse – og et tiltrængt pusterum i den ellers så travle julemåmåned.

I den store forlystelsespark Liseberg kan du opleve Sveriges største julemarked og mange andre steder i byen er der opsat store julemarked og andre attraktioner i forbindelse med julen. Flere steder bliver der spillet musik og overalt er der pyntet op til jul. Gøteborgs butikker, hoteller og restauranter står også klar til at tage imod de mange besøgende, som hvert år valfarter til byen på grund af den unikke julestemning.

Du kan opleve den specielle julestemning i Gøteborg, hvis du sejler fra Frederikshavn til Gøteborg med rederiet Stena Line.

Elsker du også jul og alt det hyggelige der følger med, så bliver du ikke skuffet, hvis du besøger Gøteborg i december måned. Alt er forandret. Helt stemningen er ændret – kun på grund af julen.

Isaberg julemarked - Sveriges største julemarked

Billede fra Isaberg.com

I Liseberg kan du opleve Sveriges største julemarked
I den store forlystelsespark Liseberg finder du Sverige største julemarked. Parken bliver lyst op af ikke mindre end 5 millioner pærer. De mange pærer giver en utroligt intim og hyggelig stemning.
I parken er der mere end 80 stande, der sælger alt fra dekorative stearinlys til lækre og velsmagende bolsjer og hjemmelavede håndværkerprodukter. Lisberg har også valgt at lade nogle af forlystelserne være åbne, så hvis du har børn med, så kan de også få en tur i Spøgelseshotellet, eller en af de andre åbne forlystelser.

I Liseberg har de også opsat flere flotte juleshows, som har daglige forestillinger. Du kan også tage hyggelig skøjte tur sammen med din kæreste eller dine børn. Og når du bliver sulten kan du prøve nogle af de mange lækre svenske lækkerier i en af de mange cafeer og restauranter.

Det store julemarked i Liseberg har åbent 1-5 december samt 8-22 december.

Du kan læse mere om det store marked her.

Der er mere end ét julemarked i Gøteborg
Ja, faktisk er der mange! Spredt over hele byen kan du nemlig finde en stribe hyggelige julemarkeder.

Du kan blandt andet finde julemarkeder her:

  • Nordstan
  • Bydelen Haga
  • Byens ældste hus Kronhuset
  • På Gustav Adolfs Torv
  • På Tjolöholms Slot.

Alle markederne byder på et stort og bredt udvalg af gaveideer, madvarer og alverdens hjemmelavede produkter som trøjer,  huer, vanter og meget mere.

Gaver

Julegaveindkøb i Gøteborg
Der er også nærliggende at købe lidt julegaver nu, når du er i Gøteborg. I Gøteborg er der nemlig et stort udvalg af stormagasiner og mærkevarebutikker. Du finder de fleste butikker på gaderne Kungsgatan, Avenyn og Vallgatan og Magasingatan. Vil du hellere gøre juleindkøbene indenfor i varmen, så kan du også besøge Nordstan, som er Sveriges største butikscenter. Centret ligger tæt på Central stationen og her kan du finde et stort udvalg af de førende butikker i Sverige – mange af dem kender vi også i Danmark.

Derudover kan du mange gange spare penge på dine juleindkøb, hvis du køber dem i Sverige. Ofte er priserne nemlig de samme i Sverige og Danmark, så på grund af kursdifferencen kan du nogen gange spare små 20% og det er jo også værd at tage med!

Flere og flere tager til Gøteborg i julen
Stena Line som sejler fra Frederikshavn til Gøteborg oplever en større og større interesse for danskere, der ønsker at mærke den særlige julestemning i Gøteborg. Samtidigt er det også en meget billig tur, da man kan sejle til Gøteborg og retur for 190 kroner per person.

Mange vælger også at overnatte en enkelt nat i Gøteborg og derfor samarbejder Stena Line med en række hoteller i Gøteborg. Også her er prisen fornuftig, da et par kan opleve Gøteborg i et par dage for lidt over 1.000 kroner inkl. færgeoverfart og billet til julemarkedet i Liseberg.

Se de aktuelle tilbud her.

Ha’ en rigtig dejlig tur til Gøteborg!

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Jul i Gøteborg - stort julemarked kun 2 timer fra Frederikshavn, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Gøteborg, Jul, Stena Line. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Jul i Gøteborg – stort julemarked kun 2 timer fra Frederikshavn

  1. Pingback: Jule minicruise - nyd julen til søs på et minicruise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>