Jule minicruise – nyd julen til søs på et minicruise


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Jule Minicruise med Oslo færgen

Julen nærmer sig med hastige skridt. Ja, faktisk er det allerede den 1. december i morgen. Jule-tiden handler i høj grad om, at være sammen med dem man holde af - forkæle hinanden lidt ekstra og måske gøre nogle af de ting, man ikke får gjort i hverdagen.

Julen kan også være stressende – det kender vi vidst alle og derfor er det ekstra vigtigt, at vi giver os tid til at slappe af og nyde den dejlige juletid sammen med venner og familie.

Det kan man f.eks. gøre på et minicruise og der er masser af muligheder!

Udbuddet af minicruises i julen er nemlig stort! Både DFDS Seaways og Stena Line sejler næsten hver eneste dag i hele december måned. De har sammensat nogle rigtig gode jule-sejlturen, hvor der er noget for alle. Og hvis du ønsker at overnatte i en kahyt juleaften, så kan det også stadigt lade sig gøre – men vent ikke for længe!

Få et overblik over de mange muligheder julen byder på:

København til Oslo
Nyd et minicruise i december måned
Et minicruise til Oslo i december måned er en rigtig god ide. I Oslo har du mulighed for købe nogle af dine julegaver. Du kan også bare slentre rundt i de mange snefyldte gader, som er pyntet hyggeligt op til julen. Mulighederne er mange.

Prisen starter ved 298 kroner per person ved 2 personer.

Hold juleaften til søs
Vil du gerne holde jul ombord på Oslo færgen, så kan det også lade sig gøre – du skal dog ikke vente for længe med at bestille. DFDS Seaways har sammensat et rigtigt godt jule-event, som vil gøre din juleaften til noget specielt.

Prisen starter ved 2.074 kroner per person ved 2 personer.
Tag et et dagscruise i juledagene
Hvis du kun kan finde en enkelt ledig dag i kalenderen, så kan det også lade sig gøre, at opleve julen til søs. DFDS Seaways har nemlig arrangeret et jule dagscruise til Øresundsbroen søndag den 05. december og fredag den 10. december. Ombord på skibet kan du blandt andet nyde den store julebuffet, der er inkluderet i prisen.

Prisen er 399 kroner per person.

Esbjerg til Harwich

Nyd et minicruise i december måned
DFDS Seaways sejler i december måned flere gange om ugen fra Esbjerg til Harwich. Der er som altid mulighed for, at vælge mellem flere forskellige kahytter og aktiviteter ombord på færgen.

Prisen starter ved 598 kroner per person ved 2 personer.

Jule dagscruise den 7. december
DFDS Seaways har den 7. december arrangeret et dagscruise ud til den store vindmøllepark. Ombord på færgen kan du nyde den store julebuffet, som er inkluderet i prisen.

Prisen er 399 kroner per person.

Frederikshavn til Oslo

Minicruise til Oslo i december måned
Stena Line sejler til Oslo næsten hver eneste dag i december måned. Oslo by er flot pyntet op i julen og ofte ligger der et pænt lag sne. Der er rig mulighed for både shopping og besøg på nogle af de mange cafeer og museer, som Oslo byder på.

Priserne starter ved 390 kroner per person.

Frederikshavn til Gøteborg

Dagstur til Gøteborg
Oplev den hyggelige juleby Gøteborg på en dagstur fra Frederikshavn. Stena Line sejler hver dag i december måned, med flere daglige afgange. I Gøteborg kan du nyde det store julemarked, som summer af liv på udvalgte datoer. Ellers kan du bare nyde nogle af de andre mange muligher en juledag i Gøteborg byder på.

Priserne starter ved 190 kroner per person.

Læs også vores store guide til jul i Gøteborg

Grenå til Varberg

Dagstur til Varberg
Fra Grenå kan du tage en dagstur til den hyggelige by Varberg, som ligger i Sverige. Her kan du nyde den hyggelige julestemning, shoppe lidt eller bare slappe af med en god frokost. Stena Line sejler hver dag i december måned og der er mulighed for at vælge mellem flere daglige afgange.

Priserne starter ved 190 kroner per person.

Her er lidt billeder af, hvordan Oslo’s gader ser ud, når de er snefyldte:

Ha’ et rigtigt godt jule minicruise i december måned!
VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Jule minicruise - nyd julen til søs på et minicruise, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, Jul, Stena Line og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>