Minicruise konkurrence – vind en tur fra København til Oslo


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)

Scandinavian Cruise Center logoScandinavian Cruise Center afholder i december måned en jule konkurrence, hvor du kan vinde et cruise fra København til Oslo med skibet Vision of the seas.

Præmien inkluderer et cruise for to personer fra København til Oslo til sommer. Hjemturen fra Oslo foregår med fly og er også inkluderet i præmien. Derudover får den heldige vinder fuld pension, gratis adgang til fitness center samt masser af aktiviteter og underholdning.

For at deltage i konkurrencen skal svare rigtigt på tre spørgsmål, som du kan finde på deres hjemmeside i løbet af december måned.

Du kan læse mere om konkurrencen her.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)
Minicruise konkurrence - vind en tur fra København til Oslo, 5.0 out of 6 based on 2 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Jul, Konkurrencer og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Minicruise konkurrence – vind en tur fra København til Oslo

  1. Akin Örgen skriver:

    Jeg synes det er for fedt at tage sådan en intiativ. Jeg spiller fodbold med et lukket hold og vi vil rigtig gerne vinde billetter til den tur. Håber jeg kan vinde . Ellers mange tak for at give mig tilladelse til at deltage i konkurrencen :)

  2. Antje falch Hinsch skriver:

    Kunne være dejligt at vinde da jeg så ville invitere min moster med som har haft et meget meget svært år,med mange hårde belastninger,ville også være godt for mig at komme lidt ud da mine børn er flyttet hjemmefra og jeg er meget alene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>