Minicruise i efterårsferien – tag en tur til Olso med dine børn


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Minicruise i efterårsferien - oplev Jack the Pirate

I næste uge er det som bekendt efterårsferie og hvis du ikke ved hvad dig og dine børn skal få ugen til at gå med, så tag et minicruise til Oslo med DFDS Seaways.

I forbindelse med efterårsferien har DFDS arrangeret et særligt program med masser af aktiviteter til børnene. Blandt andet er der skattejagt og piratklub. Derudover er der mulighed for at dine børn kan blive ansigtsmalet eller få lavet et ballondyr af selveste Jack The Pirate, som er klar til at underholde dine børn under hele turen.

For de voksne er der også masser af muligheder, for mens dine børn bliver underholdt af medarbejderne på færgen, kan du slappe af med en kølig øl i baren, spille roulette eller tage en dukkert i Adventure Club.

Prisen ved fire personer er kun 324 kroner per person. Læs mere om turen fra København til Oslo eller gå hen til siden om Minicruise tilbud og bestil med det samme.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Minicruise i efterårsferien - tag en tur til Olso med dine børn, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>