Mors dag gave – tag en tur til søs med DFDS eller Stena Line


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Som du måske ved, så er det Mors dag på søndag (den 8. maj). I den forbindelse har blomsterforhandlere over hele landet mere end travlt med at binde de skønneste buketter, som alle Danmarks “børn” har valgt at forære deres mor.

Selvom det er en rigtig god mors dag gave, så er den meget traditionelt, så hvorfor ikke forære din søde mor et mincruise i stedet?

Masser af gode faciliteter ombord

Det er selvfølgeligt en smule dyrere end et buket blomster, men tilgengæld får I også nogle rigtig dejlige dage sammen, hvor I kan nyde den gode mad og de mange faciliteter ombord, mens I snakker og hygger jer. På den måde er det en langt mere personlig gave og det vil de fleste mødre nok være rigtige glade for!

Forplejningen ombord kan I jo bare aftale at I deles om, så det kun er selve turen du forære hende og så er det pludseligt ikke så dyrt! Et typisk minicruise kan fås til cirka 300-400 kroner, afhængigt af hvor I rejser fra og hvornår I vælge at rejse.

Se de aktuelle minicruise tilbud for den bedste pris.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Mors dag gave - tag en tur til søs med DFDS eller Stena Line, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, Stena Line og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>