Sådan undgår du ondt halsen på minicruises – Tørklæder

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)

Tørklæder, Minicruise, Vinter, SkiNår man tager på et cruise eller et minicruise, så er der desværre af og til risiko for, at man kan blive ramt af den ene eller anden type sygdom – i de fleste tilfælde strækker det sig til en gang ondt i halsen. Men du kan rent faktisk selv gøre noget for at undgå at få ondt i halsen. Du kan nemlig tage et tørklæde på og på den måde beskytte halsen mod kulde og træk.

Udgivet i Skiferie | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Gratis sjov for børn i Sverige

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du planlægger en tur til det svenske i løbet af sommeren sammen med ungerne og gerne vil finde inspiration til, hvad tiden kan gå med, så har Stena Line udarbejdet en lang liste med gratis attraktioner for børn. Med andre ord en liste med timevis af gratis sjov for børn – meget bedre bliver det ikke.Gratis sjov i Sverige

Det gode ved listen er, at alle attraktionerne er ganske gratis, så uanset hvad I interesserer jer for og lige meget hvor i Sverige I skal være,så er der helt sikkert noget inspiration at hente her. Hvis ikke lige der er nogle af attraktionerne, der fænger, så kan det være, at det kan give inspiration til andre ting, som I hellere vil, når I skal til Sverige.

Udgivet i Sommerferie | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Rockcruise 2013 – Musik og minicruise i en skøn blanding

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Så er det igen blevet tid til at finde luftguitaren frem og nyde den gode musik kombineret med en tur på vandet. Med andre ord er det snart tid til RockCruise 2013.Rockcruise 2013

Hvis du er typen, som elsker musik og som gerne vil afsted på et minicruise, så er Rockcruise 2013 lige det, du leder efter.

DFDS Seaways har i år arrangeret hele 4 Rockcruises, som er fordelt henover sommeren og efteråret 2013 og du kan allerede nu sikre dine billetter til disse fantastiske og stemningsfyldte arrangementer.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Tag på cruise og se NFL på Wembley Stadion

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.5/6 (2 votes cast)

Nu har du muligheden for at komme en tur til England og se NFL på Wembley Stadion. Til efteråret bliver der nemlig spillet NFL kampe på det engelske stadion og DFDS har skaffet et begrænset antal billetter, som du nu kan få fingrene i.NFL på Wembley

Hvis du trænger til at komme på en miniferie og samtidigt er fan af amerikansk fodbold, så er dette den oplagte tur for dig og gutterne. Stemningen bliver helt fantastisk, når Pittsburgh Steelers støder sammen med Minnesota Vikings eller når San Francisco 49ers giver Jacksonville Jaguars kamp til stregen på det legendariske stadion.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Skikryds – På ski i Norefjell i Norge

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du gerne vil på ski og ikke har ret meget ferie tilbage, så har du nu en fantastisk mulighed for at komme en sviptur til Norge og få en hel dag på ski. Med andre ord er det tid til at tage et Skikryds til Norefjell.

Norefjell er et af Norges ubetinget bedste skiområder og her er der rig mulighed for at boltre sig i sneen og få pudset skikundskaberne af. Mange tager på skiferie i Norge og her er det specielt Norefjell, der er et af de store trækplastre. Der er løjper til både øvede og begynder, så alle kan være med på en dag i sneen.

Udgivet i Skiferie | Tagget , , , , , | Skriv en kommentar

Nytårscruise 2012 – Hold nytår til søs med et minicruise

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Nytåret nærmer sig og hvis du er en af dem, som vil prøve at holde et nytår udover det sædvanlige, så er det nu du har muligheden. Du kan nemlig holde nytår ombord på Oslo færgen og med et minicruise kan du opleve et nytår ud over det sædvanlige.

Nytårscruise Oslo 2012

Nu kan du fejre nytår 2012 med et minicruise ombord på Oslobåden.

Udgivet i Nytår | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Operacruise til Oslo – Kombinationen af kultur og afslapning

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du kan lide opera, så er det nu, du har muligheden for at komme på en enestående operacruise til Oslo med DFDS – Du kan opleve en koncert, en opera, eller en ballet kombineret med 2 nætter ombord på Oslo færgen, en nat i Oslo og ikke mindst “A Night At The Opera”.

Ud over de mange faciliteter, som du kan og bør nyde og hygge dig med ombord på Oslobåden, så starter turen med den fantastisk smukke tur op gennem Oslo fjorden. En tur, som man aldrig bliver træt af og som kan betage den ene gang efter en anden. Når turen er ovre og I ankommer i Oslo, har I 2 dage til at opleve den norske hovedstad.

Udgivet i DFDS Seaways | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Juleshopping i Gøteborg – Tag til Sverige og hyg i julen

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Trænger du også til at komme ud og opleve noget, nu hvor det bliver koldere og mørkere udenfor? Så tage på et minicruise til Gøteborg og gå på opdagelse på julemarkedet i Liseberg.

Juleshopping i Gøteborg

Juleshopping i Gøteborg er en fantastisk oplevelse for hele familien – eller for det forelskede par.

I løbet af november og december har Stena Line masser af afgange til Gøteborg og dermed er der masser af gode muligheder for at opleve den fantastiske og hyggelige stemning i den svenske by. Julemarkedet er noget helt specielt og en god gang juleshopping i Gøteborg er noget, som de fleste kan trænge til. Så kan du også samtidigt få klaret nogle af julegaveindkøbene.

Udgivet i Jul | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Vind Minicruise – Fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal vinde

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.7/6 (3 votes cast)

Det er blevet tid til at udlove endnu flere minicruises.

Vi har tidligere kørt et par konkurrencer på Facebook og nu prøver vi noget helt andet. Og for at gøre vinderchancerne så gode som muligt, så udlover vi denne gang 3 x minicruise for 2 personer til Norge.

Altså vil de 3 bedste forklaringer på, hvorfor det netop er DIG, der skal vinde et minicruise, vinde gavekort på en tur til Norge for 2 personer.

Vind minicruise

Nu har du chancen for at vinde et minicruise til Norge med Stena Line. Fortæl os, hvorfor DU skal vinde.

Udgivet i Konkurrencer | Tagget , , , | 46 kommentarer

Skiferie i Sverige – Tag på skiferie med Stene Line

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Skisæsonen 2012/2013 nærmer sig og det er nu, du skal planlæggge, hvor og hvordan du vil på skiferie i år. En mulighed kunne være at tage afsted med Stena Line til Sverige.

Skiferie i Sverige

Sverige byder på masser af muligheder for at ramme pisterne.

Stena Line har afgange mellem Frederikshavn – Göteborg og mellem Grenå – Varberg og dermed er der gode mulighed for at komme til nogle af de gode svenske skidestinationer i løbet af forholdsvis kort tid.

Udgivet i Skiferie | Tagget , , , | Skriv en kommentar