Nytårs cruise – nytårsaften til søs på Oslo båden


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (3 votes cast)

Det er blevet ret populært at fejre nytår på havet. Faktisk er der flere og flere der gør det.

I år har du også mulighed for at “skyde det nye år ind”, sammen med mig og hundredevis af andre gæster ombord på Oslo båden. DFDS Seaways har nemlig igen i år arrangeret et nytårs cruise til Oslo, hvor der er rig mulighed for en sjov, afslappende og hyggelig aften.

Køber du DFDS nytårsarrangement får du:

  • 2 overnatninger i 2-sengs kahyt
  • Dinnerbuffet inkl. 1 gl. øl/vin
  • Velkomstdrink
  • 4-retters nytårsmenu med vine ad libitum samt kaffe avec
  • Natmad
  • Champagne og kransekage
  • Stor morgenbuffet begge veje

Prisen er 2.525 kroner per person ved 2 personer.

Se de aktuelle minicruise tilbud for den bedste pris og muligheder.

For et par hundrede kroner ekstra kan du også tilbringe nytårsaftens dag i Oslo på ski på Tryvanns pister. Du bliver kørt med bus til pisterne og liftkort, leje af ski, støvler og stave er inkluderet. Læs mere. Du kan som min kæreste og jeg også bare gå rundt i Oslo.

Hvis du ønsker at læse mere om turen fra København til Oslo og de mange faciliteter ombord på Oslo færgen, så kan du klikke på linket herover og læse meget mere.

Romantisk par på minicruise

Hvorfor skal I tage på et nytårs minicruise?
Der er flere grunde til hvorfor vi har valgt det. Sidste år var vi så heldige at fejre nytår i New Zealand og det var en helt speciel oplevelse! Vi elsker begge oplevelser, så i år ville vi også gøre noget specielt. Selvom et minicruise til Oslo ikke er det aller mest eksotiske, så er det stadigt en dejlig oplevelse og dem kan man ikke få nok af! Samtidigt er det også en opnåelig og spændende måde, at fejre nytår på. Det er også vigtigt at slappe af og nyde livet med sin kæreste og det er der også rig mulighed for.

Rent praktisk er et nytårs cruise også en meget afslappende måde, at fejre nytår på. Vi kender det alle sammen – der er en masse forberedelse, når man fejre nytårsaften derhjemme. Der skal handles ind, pyntes op og ikke mindst ryddes op, når festen er slut, men på et nytårs cruise skal man ikke sørge for noget selv. Maden er lavet og vi skal heller ikke tænke på oprydning. I stedet kan vi bare have en god, hyggelig og sjov aften og det er noget vi sætter pris på!

Læs også: Anmeldelse af Nytårscruise med DFDS Seaways til Oslo

Det er selvfølgeligt lidt dyrere at holde nytårsaften til søs, end det var hvis vi holdt det derhjemme, men du kan faktisk få et nytårs cruise til Oslo for 2.525 kroner per person, og det syntes vi er meget rimeligt. For de penge får vi udover selve turen også lækker mad og drikke begge veje. Hvis vi talte sammen hvor meget vi ville bruge, hvis vi fejrede nytår i København og måske skulle et smut i byen, så ville det også koste os flere tusinde kroner  – og det er endda kun for en enkelt aften.

Så alt i alt syntes vi at det er meget rimeligt.

Læs om vores nytårs cruise – og fortæl om din egen, hvis du tager med…
Når vi er kommet hjem fra vores nytårs cruise, skriver jeg en artikel om turen. Og hvis du har været med på årets nytårs cruise, så er du selvfølgeligt meget velkommen til at bidrage med dine erfaringer, gode fifs og dele ud at dine billeder, så andre kan få glæde af oplysningerne. Du kan sende mig en mail på martin(a)minicruise-guide.dk.

Se de aktuelle minicruise tilbud for de nye muligheder.

Ha’ en dejlig nytårsaften, uanset hvor du holder den henne!

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (3 votes cast)
Nytårs cruise - nytårsaften til søs på Oslo båden, 5.0 out of 6 based on 3 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways, Nytår og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>