Nytårscruise 2012 – Hold nytår til søs med et minicruise


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Nytåret nærmer sig og hvis du er en af dem, som vil prøve at holde et nytår udover det sædvanlige, så er det nu du har muligheden. Du kan nemlig holde nytår ombord på Oslo færgen og med et minicruise kan du opleve et nytår ud over det sædvanlige.

Nytårscruise Oslo 2012

Nu kan du fejre nytår 2012 med et minicruise ombord på Oslobåden.

Igen i år er der forskellige tilbud at vælge mellem, når det handler om at finde det helt rigtige minicruise til nytåret 2012. Her på siden kan du løbende finde de tilbud, der bliver sendt ud, så du hele tiden har et overblik over, hvor du kan komme hen og hvad du får for pengene, hvis du vælger at holde nytår på en færge på vej til Oslo.

DFDS tilbyder lige nu et rigtigt lækkert og underholdende nytårsarrangement, hvor du sammen med din udkårne fejrer nytåret med en fire retters gourmet middag, vin ad libitum, champagne og masser af god underholdning. Med andre ord er der lagt op til en brag af en fest, når nytår 2012 skalfejres på Oslobåden.

Oslobåden har afgang fra København

Stemningen vil med sikkerhed være i top, når du træder ombord på den feststemte færge på vej mod Oslo. Et sådant nytårsarrangement gør fejringen af nytåret 202 til noget helt specielt.

Turen starter i København d. 30. december og den første dag kan I nyde den store buffet for at stille sulten og efterfølgende vil der være underholdning og dans i natklubben ombord på Oslobåden. Når du vågner næste morgen, vil det være til den fantastiske udsigt til indsejlingen i Oslofjorden, og her vil morgenmaden være klar i restauranten.

Dagen d. 31. december har I til fri disposition i Oslo og her kan I nå at opleve lidt af den fantastiske by, hvorefter festen for alvor skydes i gang og fejringen af nytår 2012 for alvor går i gang.

Bestil nytårcruiset her og læs mere om programmet

Nytårsarrangementet 2012

Ombord på Oslobåden er der sammensat en fantastisk middag og nytårsmenu med tilhørende vine. Der vil blive underholdt af 2 forskellige orkestre og kl 24 springer champagnepropperne. Her vil Oslobåden befinde sig midt i Kattegat på vej mod København. Der vil efterfølgende være både kransekage og Champagne, hvilket hører nytåret til og den efterfølgende natmad er med til at sikre, at I ikke går sultne i seng.

Nytårscruise 2012 – Oslobåden er et hotel

At fejre nytår ombrod på Oslobåden er en helt fantastisk oplevelse, hvor du uden tvivl

Nytår på Oslobåden

Hvis du bestiller et mincruise med nytår på Oslobåden, så kan du være sikker på, at stemningen er i top og at der vil bliver serveret gourmet-mad.

kommer i den helt rette stemning. Arrangementet er kendetegnet ved god mad og masser af underholdning og nytår 2012 vil blive fejret med manér. Uanset hvor på båden du befinder dig, så vil du altid kunne ligge i din seng i løbet af 5 minutter, så skulle du blive pludselig træt, så er der gode muligheder for at tage en lur.

Næste morgen kl. 11.00 lægger færgen igen til i København og du er allerede kommet got ind i 2013 klar til nye, gode oplevelser. Og det hele kan bestilles for kun kr. 2.698,- per person.

Afrejsetidspunkter

Du kan både vælge at tage afsted d. 30. december og d. 31. december. Prisen og arrangementet er den samme og begge tilbud omfatter følgende:

  • 2 nætter i indvendig 2-sengs kahyt
  • Dinnerbuffet med 1 øl/gl. vin
  • Stor morgenbuffet begge veje
  • Nytårsarrangement: velkomstdrink, 4-retters nytårs menu med vine ad libitum, kaffe avec, natmad, champagne og kransekage

Bestil nytårscruiset her

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om nytårscruiset og bestille det, så kan du læse mere på DFDS’ hjemmeside, hvor du desuden kan se programmet for arrangementet samt se nytårsmenuen.

Bestil nytårcruiset her og læs mere om programmet

Rigtig god tur.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Nytårscruise 2012 - Hold nytår til søs med et minicruise, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Nytår og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>