Om Minicruise-guide.dk


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.3/6 (3 votes cast)

Først og fremmest tak, fordi du besøger siden – uden dig ville guiden ikke være her!

Når du har besluttet dig for eller tænkt over, at du gerne vil på et minicruise, så er der mange muligheder der skal tages stilling til:Minicruise guide - vi fører dig til det perfekte Minikrydstogt

• Hvor vil du/ I hen?
• Med hvilket færgeselskab?
• Hvilke kahytter skal jeg vælge
• Hvordan er faciliteterne ombord?
• Hvad kan man se, når man kommer frem?

Og så videre… Samtidigt vil jeg gerne give dig nogle gode og brugbare fif til ting du skal opleve – både ombord på færgen, men også når du når frem til din midlertidige destination. Derfor har Minicruise-guide.dk som mål, at fører dig igennem udvalget af minicruises og minikrystogter fra Danmark på en let og gennemskuelig måde.

Derudover håber jeg at siden kan blive livlig, med masser af kommentarer, personlige historier og billeder fra jer besøgende.

Så har du noget du vil dele, så send det til mig.

For at have råd til at have siden, og for hele tiden at kunne udvikle guiden, vil der være reklamer fra blandt andet rederierne DFDS Seaways og Stena Line på siden. Guiden er dog stadigt helt uvildig og det er mig, der suverænt bestemmer hvad der står på den!

Jeg håber du finder det du søger! – og hvis der mangler noget, eller du har et spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig på: kontakt(a)minicruise-guide.dk

De bedste hilsner
Bo Lyhne Andersen

Ps. har du et godt råd til en kommende rejsende, så må du også meget gerne dele det!

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.3/6 (3 votes cast)
Om Minicruise-guide.dk, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

Der er lukket for kommentarer.