Operacruise til Oslo – Kombinationen af kultur og afslapning


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du kan lide opera, så er det nu, du har muligheden for at komme på en enestående operacruise til Oslo med DFDS – Du kan opleve en koncert, en opera, eller en ballet kombineret med 2 nætter ombord på Oslo færgen, en nat i Oslo og ikke mindst “A Night At The Opera”.

Ud over de mange faciliteter, som du kan og bør nyde og hygge dig med ombord på Oslobåden, så starter turen med den fantastisk smukke tur op gennem Oslo fjorden. En tur, som man aldrig bliver træt af og som kan betage den ene gang efter en anden. Når turen er ovre og I ankommer i Oslo, har I 2 dage til at opleve den norske hovedstad.

Operacruise til Oslo

Tag få en uforglemmelig tur til den norske Hovedstad – Opera og minicruise i en skøn kombination.

Oslo summer af liv og kultur

Oslo er en hyggelig by, der summer af fantastisk atmosfære og stemning og byen er ikke større, end at de vigtigste seværdigheder kan nås til fods i løbet af forholdsvis kort tid. Med andre ord har du gode muligheder for at opleve Oslo by, hvis du tager på et operacruise til Oslo med DFDS.

Turen kan sammensættes på forskellige måder og med forskelligt indhold, afhængigt af, om du helst vil opleve opera, ballet eller en koncert. Der er mange forskellige gode oplevelser at vælge mellem og hvis du klikker videre på linket nedenfor, finder du en oversigt over de tilbud, som du kan vælge mellem lige nu, og som de planlægger i den nærmeste fremtid.

Så hvis du vil købe en god overraskelse til en du holder af, så er det nu du skal bestille turen til Oslo. Har du endnu ikke julegaven på plads, så kunne dette være den oplagte oplevelse at give væk i julegave.

Tag på Operacruise til Oslo – Se de mange gode tilbud her

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Operacruise til Oslo - Kombinationen af kultur og afslapning, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>