Oslo færgen til Norge – tag et dejligt minicruise


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)

Med DFDS Seaways kan du tage et afslappende minicruise sammen med din kæreste, dine venner eller din familie. Uanset hvem du tager med, så skal I nok få en dejlig miniferie.Oslo færgen på et minicruise til Norge

Oslo færgen sejler alle ugens dage fra København til Oslo. De mange ugentlige afgange giver dig rigtig god mulighed for, at finde den tur, der passer dig bedst.

Det er rederiet DFDS Seaways der sejler med Oslo færgen. Udover at sejle til Norge, så sejler DFDS også med Englandsfærgen fra Esbjerg til Harwich havn, hvorfra man bliver kørt i bus til Colchester, hvor der er flere muligheder, end i Harwich by.

DFDS flåde af færger er moderne med gode faciliteter ombord. Personalet er venligt og serviceminded, og så tilbyder DFDS Seaways gode priser og mange muligheder. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at de har nye spændende cruise muligheder, når man kigger forbi deres hjemmeside. Hvis du vil holde dig orienteret, så kan du besøge deres hjemmeside, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller kigge på vores oversigt over minicruise tilbud, som bliver opdateret løbende.

Læs meget mere om ruten til Norge med Oslo færgen:

København til Oslo

Fakta om færgerne:

  • Oslofærgen består faktisk af to færger; m.s. Crown of Scandinavia og m.s. Pearl of Scandinavia
  • Der kan være henholdsvis 2044 og 2168 gæster ombord på færgerne
  • Det er rederiet DFDS Seaways, der står bag Oslo færgen
  • Færgerne sejler hver eneste dag fra København til Oslo
  • Man sejler klokken 17.30 og ankommer til Oslo næste morgen klokken 09.30
  • I Oslo har man små 7 timer, som man kan tilbringe som man vil
  • Man sejler fra Oslo igen klokken 17 og ankommer til Kbh klokken 09.30 næste morgen
  • Priserne starter fra 458 kroner pr. person
  • Ombord er der masser af restauranter og andre spændende faciliteter
  • Du kan vælge mellem flere forskellige temaer, f.eks. et romantisk minicruise

Læs alt om turen til Oslo
Vil du læse mere om turen fra København til Oslo, så klik på linket og blive ført videre til vores guide, hvor vi fortæller dig alt om turen.

Oslo færgen – nu også på TV
Oslobåden er det mest kendte minicruise i Danmark. Sejlruten blev endnu mere kendt, da TV3 i 2010 viste deres programserie “Oslo båden”. I tv-serien følger du livet ombord, fra både passagernes og personalets vinkel. Resultatet er blevet rigtigt godt og det giver et godt indblik i, hvordan det er at sejle med DFDS båden til Oslo. Du kan se nogle af afsnittene på TV3s hjemmeside.

To forskellige Oslo færger
Ja – du læste rigtigt – faktisk er der to Oslobåde. Den ene hedder Pearl of Scandinavia og den anden hedder Crown of Scandinavia. De skiftes til at sejle til Oslo. Der er praktisk talt ingen forskel på de to DFDS Seaways færger. De tilbyder stort set de samme faciliteter og har samme moderne tilbud og komfort.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)
Oslo færgen til Norge - tag et dejligt minicruise, 5.0 out of 6 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>