Oslobåden priser – hvad koster det at sejle med Oslobåden?


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Oslo færgen på et minicruise til Norge

Oslo færgen på et minicruise til Norge – Hvad koster det egentlig at sejle med Oslobåden?

Siden jeg startede denne guide har jeg fået flere henvendelser for folk, der gerne ville vide hvad det koster at sejle med Oslobåden til Norge.

Oslobåden priser starter ved 498 kroner for et enkelt, billigt og godt minicruise. Hvis du vil have lidt mere komfort og hygge, kan du med fordel opgradere til en Commodore Class kahyt, som er større, flottere og har flere bekvemmeligheder.

Weekend eller hverdag?

Prisen afhænger dog af, hvornår du ønsker at rejse. Selvom Oslobåden sejler hver eneste dag, så er det dyre at rejse i weekenden end i hverdagen, så hvis du har mulighed for det, så kan du få den billigste pris på 498 kroner, hvis du rejser i hverdagen.

Ellers koster et enkelt minicruise cirka 700 kroner omkring weekenden.

Èn af de gode ting ved Oslobåden er netop de mange tilpasningsmuligheder, der gør at du kan sammensætte det cruise du ønsker – til den pris du har råd til.

Særligt gode minicruise tilbud

Fra tid til andet har DFDS Seaways særligt gode priser på deres tur til Oslo. Derfor har vi lavet en samlet side, hvor du kan læse om alle de bedste minicruise tilbud. På siden kan du også læse om alle de andre minikrydstogt muligheder i Danmark.

Hvis du vil holde dig orienteret om Oslobåden priser og muligheder, så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder:

Din e-mail:

 

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Oslobåden priser - hvad koster det at sejle med Oslobåden?, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>