Pearl of Scandinavia – Minicruise fra København til Oslo


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.3/6 (3 votes cast)

Pearl of Scandinavia - Oslo færgenDFDS Seaways har to færger der sejler til Oslo fra København. Den ene hedder Pearl of Scandinavia og den anden hedder Crown of Scandinavia. Normalt kalder vi dem bare for Oslo færgen eller Oslobåden.

Færgen Pearl of Scandinavia blev bygget i 1989 og har siden 1994 sejlet i Skandinavien. Siden færgen blev indsat på København – Oslo ruten har det været Danmarks største passagerskib med plads til over 2.000 mennesker og fyldt med masser af spændende aktiviteter.

Skibet er løbende blevet renoveret, så det i dag fremstår moderne. I 2011 blev det f.eks. besluttet at der skal være casino ombord, hvilket bliver endnu en mulighed for de rejsende.

Læs om DFDS Seaways rute til Norge:

København til Oslo

Som nævnt sejler der to DFDS Seaways færger mellem København og Oslo, men praktisk talt er der ingen forskel på de to færger. De tilbyder begge to stort set de samme faciliteter, og komforten ombord er også den samme. Den lille forskel består af indretningen og så er Crown of Scandinavia en smule mindre. Vi har sejlet med begge færger og for den almindelige rejsende, er der ingen forskel.

Nogle af Pearl of Scandinavias faciliteter:

  • Fire restauranter i forskellige prislejer
  • En Taxfree shop med et stort udvalg
  • Flere diskoteker for alle aldersgrupper
  • En biograf med nye film
  • Mulighed for en dukkert eller afslapning i en jacuzzi
  • Flere forskellige børnevenlige aktiviteter

Pearl of Scandinavia har plads til hele 2168 gæster, hvilket bidrager til den hyggelige stemning ombord, hvor ældre og yngre mødes på restauranterne og barerne om aftenen til en afslappet aften. Hvis du ønsker at have din bil med til Norge, så kan det også sagtens lade sig gøre, da færgen har plads til 365 af slagsen.

Læs mere om DFDS Seaways rute fra København til Oslo

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 5.3/6 (3 votes cast)
Pearl of Scandinavia - Minicruise fra København til Oslo, 5.3 out of 6 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>