Romantisk minicruise med din kæreste


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Romantisk par på minicruise

Et romantisk minicruise til Harwich i England eller Norges hovedstad Oslo, kan være et godt afbræk fra hverdagen, som ofte kan være travl og stressende.

Når man har travlt, kan man nemt komme til at glemme, nogle af de vigtige ting her i livet – og hvis du har en kæreste, som du elsker, så vil du helt sikkert nævne ham eller hende, som én af de vigtigste ting.

Derfor kan det være en god ide, at rive et par dage ud af kalenderen, hvor I har mulighed for- og tid til at nyde hinandens selvskab i nogle rolige og hyggelige omgivelser. Og netop dét har I mulighed for, på et romantisk minicruise.

Ombord kan I gøre nytte af nogle af færgernes mange faciliteter, som blandt andet indkluderer spafaciliteter, lækre restauranter, diskoteker, badeområder med både swimmingpool og boblebade. Dertil kan der også være biograf og mange andre spændende ting ombord på skibene.

Alle disse faciliter er til rådighed, så I kan få en dejlig og afslappende miniferie.

Et romantisk minicruise er samtidigt også, et relativt billigt alternativ til de traditionelle miniferier eller weekendophold, som mange forelskede par forkæler hinanden med.

Hvilke minicruise ruter findes der?
I Danmark findes der følgende minicruise ruter:

København til Oslo Esbjerg til Harwich Frederikshavn til Oslo

Alle ruterne har faciliteter der gør, at I kan nyde jeres tur og få romantikken til at blomstre, men mulighederne variere fra skib til skib, så hvis du vil læse om de enkelte muligheder, så klik på den rute du ønsker at læse om.

5 grunde til at dig og din kæreste skal på et romantisk minicruise:

  1. Der er tænkt på det hele, så I skal bare slappe af og nyde hinandens selvskab
  2. I får et par dejlige dage sammen – væk dagligdagen og dens onder
  3. Det er forholdsvist billigt, i forhold til de traditionelle kro- og hotelophold
  4. Fordi oplevelser er noget af det vigtigste for et godt og sundt forhold
  5. Fordi I elsker hinanden og elsker at opleve nye ting sammen

Minicruise restauranter

Hvad koster et romantisk minicruise?
Som sagt er det forholdsvist billigt at tage på et romantisk minicruise sammen med sin kæresten. Et normalt ophold på et hotel eller en kro, kommer nemt til at koste mellem 1.000 og 2.000 kroner, for bare én enkelt overnatning, men hvis du vælger at tage din kæreste med på et minicruise, så kan I få en miniferie på 3 dage for omkring 1.000 kroner for jer begge to. Dertil kommer selvfølgeligt udgifter til mad og drikke, men tilgengæld får I også langt mere tid sammen.

Rejser I fra København til Oslo med DFDS Seaways, så har I mulighed for at bestille en særlig romantisk pakke, som kan inkludere: champagne, gourmet middag, lækker morgenbuffet mv. Der findes i øjeblikket to forskellige pakker, som begge koster i underkanten af 1.500 kroner per. person.

Læs mere om den romantiske pakke her.

Et lille fif: Hvis I sejler i sommerhalvåret til Norge, så stå tidligt op og nyd indsejlingen til Oslo fjorden, sammen med din kæreste – den er fantastisk smuk!

Hvis vejret tillader det, så er det også rigtig romantisk og hyggeligt at nyde solnedgangen, mens I går rundt oppe på dækket.

Bestil et minicruise fra København til Oslo – klik her
Bestil et minicruise fra Esbjerg til Harwich – klik her
Bestil et minicruise fra Frederikshavn til Oslo – klik her

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Romantisk minicruise med din kæreste, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>