Sådan undgår du ondt halsen på minicruises – Tørklæder


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)

Tørklæder, Minicruise, Vinter, SkiNår man tager på et cruise eller et minicruise, så er der desværre af og til risiko for, at man kan blive ramt af den ene eller anden type sygdom – i de fleste tilfælde strækker det sig til en gang ondt i halsen. Men du kan rent faktisk selv gøre noget for at undgå at få ondt i halsen. Du kan nemlig tage et tørklæde på og på den måde beskytte halsen mod kulde og træk.

En af årsagerne til, at det ofte er halsen det går ud over, når du er på et minicruise, er, at de fleste gerne vil ud på dækket og se sig omkring, når sejlturen er godt i gang. På dækket er der nemlig gode muligheder for at få frisk luft og som regel også rigtig gode muligheder for at blive blæst godt og grundigt igennem af den friske havluft. Og netop i en sådan situation kan det være en rigtig god idé at tage et godt og varmt tørklæde omkring halsen, så du er sikker på ikke at udsætte halsen for mere træk og kulde end højst nødvendigt. Specielt da mange af færgeturene der går mod Norge og Sverige foregår om vinteren, hvor kulden for alvor har sat ind og turene ned af skiløjperne er lige om hjørnet.

En anden årsag til, at det ofte er halsen det går ud over på færgeture, er at der – ligesom på fly – er aircondition om bord. Og selvom man måske ikke umiddelbart lægger mærke til det og lader sig påvirke af det, så betyder det, at der bliver sendt en del frisk og kølende luft rundt via airconditionalægget ombord og helt som med gåturen på dækket, så kan et godt og varm tørklæde hjælpe med at sikre, at du ikke går fra borde med en hals, der er blevet belastet i en grad, vor du kommer til at kæmpe med det de næste dage.

I bund og grund vil de fleste typer af tørklæder hjælpe på udfordringen, men det kan måske være en idé at vælge et tørklæde, som er lavet af uld eller endda kashmir uld, da det i høj grad kan være med til at varme halsen op. Der findes rigtig mange flotte og moderigtige tørklæder online, så det er blot at se sig omkring efter et godt tørklæde til din næste minicruise – specielt nu hvor vintersæsonen og dermed også skisæsonen står for døren.

Held og lykke med tørklæderne og med skituren.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)
Sådan undgår du ondt halsen på minicruises - Tørklæder, 3.5 out of 6 based on 2 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Skiferie og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>