Sejl til England og tag bilen med gratis


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du overvejer at holde en forårsferie- eller en tidlig sommerferie i England, så er der her godt nyt til dig! Nu kan du nemlig sejle til England og tage bilen med helt gratis.

Det er DFDS Seaways der har lanceret det nye tilbud på deres rute fra Esbjerg til Harwich. Tilbuddet gælder helt frem til den 15. juni 2011 – dog undtaget uge 16 og 17.

Prisen for turen til England inkl. gratis fragt af bil starter ved kun 849 kroner per person ved 2 personer. For pengene får du kahyt med havudsigt og bilen med gratis.

Udover at det er en rigtig god pris, så sparer du også rigtig mange kilometer ved at sejle til England fra Esbjerg, i stedet for fra Tyskland eller Holland, hvor man også kan sejle til England fra. Derudover så kan du komme frem til England vedudhvilet, så du kan være klar til at opleve det spændende land med det samme.

Bilferie i England - tag bilen med gratis

England opleves bedst med bil og eventuelt campingvogn
Det er oplagt at opleve England i egen bil eventuelt med campingvogn, så man rigtig kan komme ud og mærke det charmerende land med de mange kulturelle oplevelser. Udover de mange kulturelle muligheder, så byder England også på smukke landskaber, små hyggelige byer med en venlig befolkning samt pulserende storbyer med fart over feltet.

Hvis du ikke har en campingvogn, så kan du i stedet bo på de mange hyggelige Bed And Breakfast steder eller i ferieboliger, som findes over hele landet.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Sejl til England og tag bilen med gratis, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>