Skiferie i Sverige – Tag på skiferie med Stene Line


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Skisæsonen 2012/2013 nærmer sig og det er nu, du skal planlæggge, hvor og hvordan du vil på skiferie i år. En mulighed kunne være at tage afsted med Stena Line til Sverige.

Skiferie i Sverige

Sverige byder på masser af muligheder for at ramme pisterne.

Stena Line har afgange mellem Frederikshavn – Göteborg og mellem Grenå – Varberg og dermed er der gode mulighed for at komme til nogle af de gode svenske skidestinationer i løbet af forholdsvis kort tid.

Masser af spændende skidestinationer i Sverige

Hvis du er til skisport og tidligere har været på skiferie i Sverige, å vil du sikkert kunne nikke genkendende til nogle af de gode destinationer, som du kan nå med en overfat med Stena Line. Det kunne eksempelvis være destinationer som Isaberg, Säfsen og Sälen. Der er med andre ord gode destinationer at vælge mellem og der skulle være noget for enhver – uanset om man er nybegynder, øvet eller ekspert.

Hvis du vil sikre dig plads og sikre, at du allerede nu har årets skiferie på plads, så besøg Stena Lines hjemmeside, hvor du kan se alle skidestinationer i både Norge og Sverige.

Du kan finde en oversigt over muligheder for at tage på skiferie med Stena Line her.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Skiferie i Sverige - Tag på skiferie med Stene Line, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Skiferie og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>