Skikryds – På ski i Norefjell i Norge


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Hvis du gerne vil på ski og ikke har ret meget ferie tilbage, så har du nu en fantastisk mulighed for at komme en sviptur til Norge og få en hel dag på ski. Med andre ord er det tid til at tage et Skikryds til Norefjell.

Norefjell er et af Norges ubetinget bedste skiområder og her er der rig mulighed for at boltre sig i sneen og få pudset skikundskaberne af. Mange tager på skiferie i Norge og her er det specielt Norefjell, der er et af de store trækplastre. Der er løjper til både øvede og begynder, så alle kan være med på en dag i sneen.

Her er der tale om en mini skiferie, hvor du kan få pudset formen af, hvis du senere skal på en større skiferie, eller det kan være en god afslutning på skisæsonen for dig, der bare ikke kan få nok af at stå på ski.

* Læs mere om Skikryds her *

Turen til Norge

Skikryds Norefjell

Tag på et lækkert og hurtigt skikryds til Norefjell i Norge.

Turen starter når du går ombord på færgen i Frederikshavn mandag kl. 18.30. Du kan med andre ord nå at afslutte arbejdsdagen, før du skal afsted på ski. Efter indlogering i kahytten og sejlturen til Norge, tager bussen dig til Norefjell Dalstation tirsdag morgen kl. 08.00, hvor du er klar til en hel dag på ski.

Når skiturer er fuldendt, kan du læne dig tilbage i bussen, som igen kører dig til færgen mod Danmark kl 16.30, Du ankommer udhvilet i Frederikshavn onsdag morgen kl. 07.30. Du har dermed kun brug for én enkelt feriedag for at tage turen til Norge. Og du har endda samme kahyt ud og hjem, og dermed kan du lade din overskydende bagage blive ombord på færgen, mens du er på ski.

Pris for turen

Prisen for hele herligheden er kr. 699,- pr. person, gældende ved minimum 2 voksne. Børn under 4 år er med gratis. Tilbuddet gælder i perioden 1. januar 2013 til og med 31. marts 2013.

Med i prisen er inkluderet følgende:

  • Færge tur/retur Frederikshavn-Oslo
  • 4-køjes kahyt uden vindue, tur/retur*
  • Bus tur/retur til Norefjell
  • 1-dags liftkort

*Det er altid muligt at tilkøbe anden kahytstype.

Hvis du gerne vil spise ombord på færgen, kan du forudbestille mad om bord til fordelagtige priser – dette kan du læse meget mere om på Stena Lines Hjemmeside, som du finder her:

* Læs mere om Skikryds her *

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Skikryds - På ski i Norefjell i Norge, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Skiferie og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>