Stena Line køber det danske rejsebureau DTF Travel


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

DTF Travel overtages af Stena LinePer 1. januar 2011 overtager SEMBO AB, som er 100% ejet af rederiet Stena Line, virksomheden DTF Group A/S, som står bag rejsekoncernen DTF Travel.

Bent Jørgesen stiftede for snart 20 år siden DTF Travel. Siden da er virksomheden vokset betydeligt og er nu også bredt ud til andre dele af verdenen. DTF Travel er kendt for deres loyale kunder, som flere gange har sikret dem E-handelsprisen, som et tegn på deres gode service og mange muligheder online. I 2009 bestilte 270.000 gæster rejser igennem et af DTF Groups selskaber.

Bent Jørgensen udtaler i forbindelse med salget, at han ser Stena Line og Sembo, som en naturlig arvtager af DTF Travel, da de har været en samarbejdspartner og en god kollega i branchen igennem i mange år. De gode fremtidsperspektiver og synergier gjorde handlen mulig mellem de to selskaber.

Det er planen at de to selskaber skal fortsætte som selvstændige brands, men at de fremover skal samarbejde, indenfor blandt andet udvikling af kundeklubber.

Med den udtagelse kan vi formentligt se frem til at en øget fokus på Stena Lines kundeklub i fremtiden, da netop det er én af DTF Travels kernekompetencer . Hos minicruise-guide.dk ser vi frem til en positiv udvikling i Stena Lines kundeklub, da det formentligt vil føre til en endnu større fokus på kunderne og øge deres muligheder, for at finde det minicruise, der passer dem bedst. Vi glæder os i hvertfald til at følge udviklingen..

Stena Line færgeHvem er DTF Group?
DTF Travel står for Dansk Total Ferie og er stiftet for 19 år siden af den 53 årige Bent Jørgensen. DTF Group A/S består af fire forskellige virksomheder DTF Travel, Best Travel, Nemrejse.dk og FeriDe, der er den tyske del af koncernen. DTF Travel har i dag over 100 medarbejder på deres hovedkontor i Hjørring. De arbejder blandt andet med Skandinaviens største rejseklub, “Vi elsker ferie.”

Du kan læse mere om DTF Travel på deres hjemmeside

Hvem er SEMBO AB?
I Danmark er det svenske rejsebureau SEMBO AB ikke så kendt. Det er derimod deres ejer rederiet Stena Line, som næsten dagligt har et minicruise fra Frederikshavn til Oslo. Derudover sejler de også regulær færgeoverfart fra Grenå til Varberg i Sverige og fra Frederikshavn til Gøteborg. Med købet vokser SEMBO AB til det femte-største rejsebureau i Sverige.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Stena Line køber det danske rejsebureau DTF Travel, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Stena Line og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>