Stena Lines færge til Oslo får stort spa-område


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)

Stena Sage - Minicruisefærge fra Stena LineMellem Frederikshavn og Oslo sejler Stena Line normalt med deres Stena Saga færge, men i øjeblikket ligger færgen i havn, for at blive moderniseret.

Det mest spændende ved den omfattende renovering til 30 millioner norske kroner er, at Stena Saga fremover vil kunne tilbyde et 800 kvadratmeter stort spa-område, som kan nydes på overfarten til- og fra Oslo.

Du kan se skitsetegninger af spaen længere nede på siden.

Spa konceptet kalder de for Nordic Pure Spa og det forventes at det moderne område, blive ét af de bedste spaområder i både Danmark og Norge.

I spaen vil du kunne lade dig forkæle med:

  • Massage
  • Jacuzzi
  • Dampbad
  • Sauna
  • En skønhedssalon med frisør
  • Og en en lille café

Det nye område vil være børnefrit, for at stemningen bliver afslappet

Spaanlægget bliver placeret på dæk 9, hvorfra det vil blive muligt, at nyde den flotte panorama udsigt udover vandet, samtidigt med at man slapper af. Spaen erstatter flere konferencerum, som ikke blev benyttet i tilstrækkelig stil.

Det store spaområde ventes færdigt i slutningen af februar 2011.

Nordic Pure Spa – et perfekt suplement til eksotiske Scandic The Reef
Det er ikke første gang at Stena Line er nyskabende indenfor spa og wellness. Sidste år åbnede de nemlig Scandic The Reef, som er et stort tropisk og “Caribisk” badeland/hotel, med alverdens muligheder for både store og små.

Video fra badelandet The Reef i Frederikshavn:

Det er det tidligere Scandic hotel i Frederikshavn, som er blevet ombygget til en caribisk ø, hvor man kan opleve solopgang, torden og lyn, tropisk regn, fuglestemmer og solnedgang. Den store ombygning kostede Stena Line 80 millioner kroner.

Spaområdet på Stena Saga færgen ses som et perfekt supplement til Scandic Reef.

Flere forbedringer på Stena Saga færgen
Udover det store spaområdet, så får Stena Sage også moderniseret køkkenet, hovedindgangen og skibets ydre, så der kan opnås en brændstofreduktion på op til fire procent, til gavn for miljøet og økonomien.

Sidste år rejste 500.000 passagerer med Stena Saga fra Frederikshavn og Oslo. Minicruise ruten er Stena Lines helt store satsning og med den moderniseret, bliver turen til Oslo et endnu mere oplagt mulighed, hvis man ønsker en hyggelig miniferie.

Stena Saga sejler til Oslo igen fra mandag den 17. januar 2011.

Skitsetegninger af projektet:

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)
Stena Lines færge til Oslo får stort spa-område, 3.5 out of 6 based on 2 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Stena Line og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>