Stena Line – Minicruise fra Frederikshavn til Oslo


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Stena Line kan tilbyde et minicruise fra Frederikshavn til OsloStena Line - Minicruise fra Danmark
Turen tager omkring 10 timer, afhængigt af, hvornår på dagen du vælger at rejse.

Til forskel fra DFDS Seaways, så sejler Stena Line nemlig også i dagtimerne. På den måde kan du tilbringe dagen ombord på deres færge og være fremme om aftenen. Hvis du derimod hellere vil sejle om natten, som DFDS, så tilbyder Stena Line også det på udvalgte afgange.

Stena Line sejler også regulær færgeoverfart fra Grenaa til Varberg og fra Frederikshavn til Gøteborg. Disse ture tager ikke mere end et par timer og de er derfor oplagt hvis du overvejer en dagtur eller måske en forlænget weekend i Sverige.

Stena Lines priser er meget konkurrencedygtige og deres færge, Stena Saga har gode faciliteter og mange muligheder for aktiviteter ombord.

Vælg nedenstående rute, for at læse mere:

Frederikshavn til Oslo

Derfor skal du sejle med Stena Line:

 • Fordi du kommer fra jylland
 • Fordi det er hyggeligt
 • Fordi det er dejligt nemt
 • Fordi du har brug for kvalitetstid med dem du rejser med
 • Fordi du gerne vil se Norges hovedstad

Lavpriskalender – vejen til det billigste overfart
Det kan være svært at finde den billigste pris på et minikrydstogt, men ved hjælp af Stena Lines lavpriskalender bliver det noget nemmere. Den giver dig et rigtig godt overblik over priserne på de mange afgange og når du har fundet den afgang, der passer dig bedst, bestiller du den blot med det samme over deres hjemmeside.

Prøv lavpriskalenderen

Her på siden har vi også en oversigt over minicruise tilbud og den kan også være en god ide at tjekke, inden du bestiller din tur til søs.

Om Stena Line
Stena Line har en flåde på 35 færger, som sejler på i alt 18 færgeruter i Skandinavien og Storbritannien. Det gør Stena Line til ét af verdens største færgerederier. På ruten fra Frederikshavn til Oslo er det færgen Stena Saga der sejler.

Stena Line har stor fokus på hele tiden af udvikle deres udbud og service, så de kan imødekomme kundernes efterspørgsel – gerne før behovet opstår. Derudover ligger de stor vægt på at tilbyde en sikker og effektiv transport til søs, så passagererne kommer frem til destinationen, med en følelse af, at det overgik deres forventninger. Derfor investere de løbende i renovering af deres færger, ligesom de også samarbejder med skisportssteder, hoteller og andre firmaer, hvilket giver dig flere valgmuligheder, hvis du bestiller igennem dem. Derudover giver deres aftaler med f.eks. skisportssteder dig mulighed for, at spare penge, hvis du bestiller din overfart og skirejse samtidigt.

I 2008 rejste 15,3 millioner passagerer med Stenaline, hvilket må siges at være meget imponerende. Derudover blev 3 millioner biler også fragtet.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Stena Line - Minicruise fra Frederikshavn til Oslo, 6.0 out of 6 based on 1 rating

4 Kommentarer til Stena Line – Minicruise fra Frederikshavn til Oslo

 1. Pingback: Jule minicruise - nyd julen til søs på et minicruise

 2. Pingback: Minicruise til Polen - Tag til Polen med færge fra Sverige

 3. Morten Toftkær skriver:

  Undertegnede har et gave kort kode nr. (fjernet af Minicruise-guide.dk) med udløb d.31-03 2011. Har jeg mulighed for at udnytte dette på en eller anden måde?

  M v H Morten telf. 28604095

 4. Martin - Minicruise-guide.dk skriver:

  Hej Morten,

  Jeg har fjernet din gavekortkode, men ladet dit telefonnummer stå. Hvis der er nogle besøgende der er interesseret i koden, så kan de kontakte dig på dit nummer, så I kan lave en handel.

  Rigtig god jul!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>