Tag på skiferie i Norge med Stena Line


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)

Stena Line tilbyder som sædvanligt et fornuftigt udvalg af skiferier i både Norge og Sverige. Der er mulighed for både længere og kortere skiferier og da priserne er fornuftige, kan du måske endda komme afsted flere gange i løbet af den kommende skisæson.

Skiferie i Norge

Hvis du gerne vil til Norge på skiferie, så sejler Stena Line fra Frederikshavn til Oslo og herfra går turen så videre til adskillige destinationer i Norge, afhængigt af, hvor du helst vil på skiferie.Norge byder på rigtig mange spændende skisportssteder af forskellig sværhedsgrader og de fleste stader er meget familievenlige, så der er gode muligheder for at tage børnene med.

Samtidigt har de fleste af de norske skisportssteder skiskoler, så hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med at stå på ski, så er det nu, du har chancen – det er aldrig for sent at lære.

I den kommende sæson arrangerer Stena Line skiferier til følgende skisportssteder i Norge:

Med andre ord kommer du ikke til at kede dig og der er rig mulighed for at tage afsted igen og prøve forskellige skisportssteder i Norge.

Se udvalget af skiferier i Norge her –>

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Tag på skiferie i Norge med Stena Line, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Skiferie og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>