Oslobåden på TV3 – TV program om livet ombord


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Henover efteråret 2010 har TV3 kørt en programserie omkring livet på Oslobåden.

Over en periode har TV3′s folk fulgt livet ombord på Oslobåden “Crown of Scandinavia”. Det er blevet til i alt seks afsnit, der tager dig bag kulissen og fortæller, om livet ombord på det store skib, fra både personalets og gæsternes synsvinkel.

Programmet hedder Oslobåden og havde premiere den 26. oktober.

I programmerne har du også kunne se, hvordan de DFDS Seaways 200 medarbejdere knokler, for at gæsterne ombord får det minicruise de ønsker. Du har også kunne se nogle af de mange spændende events, som løbende bliver holdt på Oslobåden. Blandt andet har du kunne følge Oktoberfest-cruise, Singlecruise og Street cruise.

Programmet har været en stor succes med mere end 100.000 seere hver eneste tirsdag. Det gør programmet til ét af de mest populære ugentlige programmer på TV3.

Har du ikke fået set TV3′s program “Oslobåden”, så kan du se flere klip og afsnit fra programmet på deres hjemmeside. Det giver dig et større indblik i, hvad du kan forvente, når du rejser på et minicruise fra København til Oslo med DFDS Seaways.

Du kan se indslag fra programmet her.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Oslobåden på TV3 - TV program om livet ombord, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>