Udsalg i Gøteborg – tag en miniferie eller en smut-tur


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Udsalget er netop skudt i gang i Gøteborg og der er mange penge at spare!

I forvejen kan man mange gange spare penge ved at handle i Sverige, da priserne på mange ting ofte er de samme, som i Danmark. Så ofte kan du spare små 20% alene på differencen og når der så er udsalg, er det mulighed for endnu større besparelser.

Rederiet Stena Line sejler fra Frederikshavn til Gøteborg flere gange dagligt og overfarten tager kun et par timer. Priserne starter ved 190 kroner tur/retur per person.

Hvis du har mulighed for at rydde et par dage eller en weekend i kalenderen, så er det også en rigtig god ide, at tage en miniferie i Gøteborg. Der er nemlig masser at tage sig til – både for børn op voksne – i Gøteborgs hyggelig gader. Igennem Stena Line kan du booke hele din tur med både færgeoverfart og overnatning.

 

Har du ikke mulighed for, at overnatte i Gøteborg, så kan du også bare tage en dagstur.

En miniferie eller en dagstur til Gøteborg er en god mulighed for, at gøre et par gode køb og samtidigt få en hyggelig tur til en overkommelig pris.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Udsalg i Gøteborg - tag en miniferie eller en smut-tur, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Gøteborg, Stena Line og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>