Valentine gave ide – minicruise til Oslo eller Harwich


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Romantisk par på minicruise

Den 14. februar er det Valentine dag – romantikkens dag, hvor du kan forkæle din kæreste lidt ekstra, hvis du har lyst. Det kan du f.eks. gøre ved at forære ham eller hende en Valentine gave, i form af et minicruise til Oslo eller Harwich.

På udvalgte afgange i februar måned, har DFDS Seaways gjort det særligt attraktivt at forære din kæreste et minicruise, da de har sænket priserne betragteligt. Derfor kan du komme til Oslo for 149 kroner per person og til England for 249 kroner per person.

Ombord på skibet har I mulighed for, at slappe af og nyde hinandens selvskab i rolige og hyggelige omgivelser, mens I bliver sejlet til jeres destination. Ombord på færgen er der flere forskellige faciliteter, som kan forsøde jeres ophold.

Hvis du ønsker at læse om faciliteterne ombord, så vælg en rute herunder:

København til Oslo Esbjerg til Harwich

Uanset hvilken rute I vælger, har I mulighed for at få et rigtig dejligt og romantisk minicruise, hvor I kan blive vartet op og lade kærligheden blomstre.

Hvis I ønsker lidt ekstra luksus, kan I vælge at bestille en bedre kahyt, hvor I får mere plads, havudsigt og andre lækre finesser.

En rigtig god ide er f.eks. at gå en romantisk måneskinstur på dækket, hånd i hånd, mens I nyder et medbragt glas champagne eller vin. Hvis I sejler fra København til Oslo, så skal I heller ikke snyde jer selv for, at nyde indsejlingen til Oslofjorden sammen. Den er fantastisk smuk og helt klart værd, at stå tidligt op for at opleve.

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Valentine gave ide - minicruise til Oslo eller Harwich, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i DFDS Seaways og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>