Vind et minicruise for 2 personer med Stena Line


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)

Nu har alle chancen for at vinde et minicruise til Oslo for 2 personer.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at “synes godt om” vores Facebook side, hvilket du kan gøre ved at trykke i på knappen ude i højre side af billedet. Så er du automatisk med i lodtrækningen om et minicruise.

Men skynd dig at deltage allerede nu – VI afholder løbende konkurrencer og på vores Facebook side kan du se, hvilke aktuelle konkurrencer der er i gang lige nu.

Stena Line

 

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Vind et minicruise for 2 personer med Stena Line, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Konkurrencer og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

20 Kommentarer til Vind et minicruise for 2 personer med Stena Line

 1. Lotte Sara Rasmussen skriver:

  Jeg har hørt godt om turen til Norge med DFDS Seaways. Jeg har ikke prøvet at sejlet med DFDS skib før og derfor ønsker at deltage i konkurrence for en oplevelse. Jeg har en kusine i Norge som jeg kunne godt tænke mig og besøge. Jeg har ikke set hende og hendes familien før, og det vil være en fantastisk og vinde en rejse med en sejletur. Jeg håber det bliver til noget….God jul.

  • Bo Lyhne skriver:

   Som du kan se rundt om her på siden, så har DFDS flere spændende sejladser og minicruises fra Danmark. Udover sejladserne til Norge, så sejler de desuden til England, hvilket du også kan læse om her på siden.

 2. Myrna Pedersen Stendyssevej 31 Horne 9850 Hirtshals skriver:

  Super fin færge og herlig sejlads op gennem Oslo kanalen har været med flere gange gør det gerne igen når lejligheden byder.Supper!!!:

  • Bo Lyhne skriver:

   Er helt enig – har selv taget turen mange gange og sejladsen op gennem Oslo kanalen er helt fantastisk. En tur, som man meget gerne tager igen og igen :-)

 3. Karsten Hjortshøj skriver:

  Trænger til at igen at føle den frihed det giver at sejle og nyde livet

 4. lene jørgensen skriver:

  hej jeg mener jeg burde vinde en tur med oslo båden jeg er lige blevet forlovet og min kæreste har fødselsdag tirsdag så sådan en tur ville gøre lykke da vi ikke har råd til ellers at rejse så håber jeg er heldig :-)

 5. Benedikte Lollike skriver:

  Jeg burde vinde fordi min mand og jeg trænger til nogle dage helt for os selv…….og kan ikke forestille mig noget smukkere end indsejlingen til Oslo……min mand har aldrig prøvet DFDS til Oslo…….så vil gerne dele turen med ham.

 6. Mette Christensen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne vinde en tur til Oslo, da jeg det sidste halve år har siddet begravet med hovedet i bøger på alle mine fridage, så når min uddannelse er færdig i midten af december, ville det være dejligt at komme lidt væk og slappe af med min mand, da han dårligt har set mig, mens jeg har læst.

 7. Simon Kristensen skriver:

  Hej jeg mener jeg skal vinde da jeg lige er blevet fyret og ikk har råd til sådan en tur mere så håber jeg vinder

 8. Lisbeth hoxer skriver:

  Jeg synes min mand og jeg fortjener denne tur, da vi syntes ramt af uheld hele tiden… Først i 2009 kørte jeg galt og pådragede mig et piskesmæld, med en men grad. Og så skete der ellers en del små ulykker gennem årene med yderligere 2 smadrede biler og en abort… Og så i okt. 2011 var min mand på firmaevent og skulle hoppe af en speedbåd med ca 45km/t og lander forkert og forvrider 3nakkehvivler og får et piskesmæld og et traumatisk diskusprolaps i nakken som han lige er er blevet opereret for …. Vi har 2 små børn en fra 2008 og en fra jan. 2012 synes vi har fortjent lidt afslapning og ro så vi får lidt overskud igen til vores guldklumper ;-)

 9. Maria skriver:

  Jeg kunne så godt bruge en weekend væk med min mand. Vi har en travlt hverdag med to fuldtidsjob og 3 børn der skal til spejder osv. Selv arbejder jeg hver anden weekend så det der med kærestetid er ikke eksisterende for tiden…. Jamen altsådrt kunne bare være rart at komme lidt væk og føle andet end stress

  Maria :0)

 10. Joan Dalvang skriver:

  Vil rigtig gerne glæde min mand, og det ville jeg gøre, hvis jeg vandt. Ville nemlig tage min datter med og efterlade ham hjemme på sofaen med frit valg på alle tv-kanaler uden at han skal diskuttere med os om, hvilket program der skal ses :) Imens vil datteren og jeg nyde et minicruise med alt hvad der hører med af oplevelser :)

 11. Lene Meclenborg Vinther skriver:

  Når man har børn, er der ikke meget tid til sig selv. Jeg ville elske at overraske min mand med at ha’ vundet et minicruise til Oslo.

 12. Lene Knudsen skriver:

  Jeg kom hjem i tirsdags fra mit første Oslo Cruise (13/11-12), hvilket var en super god oplevelse og ikke mindst den fantastiske julebuffet. Derudover fik jeg kun set halvdelen af det, der er at opleve i Oslo, så jeg vil meget gerne snart derop igen. Mangler bl. a se Holmekollen samt museet deroppe og Akershus Museum:).

 13. Karina Rasmussen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne vinde :) Da jeg arbejder som kok lige nu, og ved jeg ikke rigtigt kommer til at se kæresten særlig meget de her 2 måneder . Så en tur til Oslo , ville gøre vi lige kunne nyde hinanden lidt igen, efter 2 hårde måneder med julefrokoster :)

 14. susanne Christensen skriver:

  Jeg fortjener at vinde da min bror arbejder der og ikke fået besøg endnu og dét fortjæner han også. Desuden har jeg været syg dét sidste år og er lige blevet skilt så trænger virkelig til en dejlig overraskelse. Elsker at sejle men har aldrig prøvet jeres så håber min vendinde og jeg skal på en hyggelig sejlads.

 15. Natasja schmiegelow skriver:

  Jeg skal vinde denne tur så jeg kan give min veninde denne her oplevelse. Hun er konstant ramt a nederlag gang på gang og nu frygter lægerne hun osse har kræft , hun fortjener denne her tur mere end nogen anden. Hun er der altid for alle andre , så nu fortjener hun nogen gør noget for hende .. Mvh Natasja

 16. Pia Hansen skriver:

  jeg skal vinde denne tur til min mor, så hun kan komme ud og opleve noget hun trænger til det, da vi mistede min far for ca et år siden, og det ahr været svært for mor at komme videre, tror hun ville have godt af at komme lidt ud og opleve verden på ny igen :-)

 17. Helle Poulsen skriver:

  Vi skal giftes til marts, og jeg håber meget at være den heldige, så kan komme en
  dejlig bryllupsrejse på jeres dejlige skib =)

 18. Helle Poulsen skriver:

  Jeg skal giftes til marts med min søde kæreste, og håber meget jeg er den heldige,
  så vi kan få en fantastisk bryllupsrejse på jeres skønne skib.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>