Vind Minicruise – Fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal vinde


VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.7/6 (3 votes cast)

Det er blevet tid til at udlove endnu flere minicruises.

Vi har tidligere kørt et par konkurrencer på Facebook og nu prøver vi noget helt andet. Og for at gøre vinderchancerne så gode som muligt, så udlover vi denne gang 3 x minicruise for 2 personer til Norge.

Altså vil de 3 bedste forklaringer på, hvorfor det netop er DIG, der skal vinde et minicruise, vinde gavekort på en tur til Norge for 2 personer.

Vind minicruise

Nu har du chancen for at vinde et minicruise til Norge med Stena Line. Fortæl os, hvorfor DU skal vinde.

For at deltage i konkurrencen skal du nedenfor i kommentarerne skrive din begrundelse for, hvorfor det er dig, der skal have et minicruise. Måske vil du overraske og glæde nogen, måske elsker du Norge, Eller måske er det noget helt, helt andet.

Alle begrundelser der er postet nedenfor inden torsdag d. 15. november kl. 12.00, deltager i konkurrencen. Jo bedre begrundelse, jo større er vinderchancerne :-)

Vindere i konkurrencen

Konkurrencen sluttede og hold da op, hvor var der mange gode begrundelser og mange dejlige deltagere i konkurrencen. Måske vil skulle afhold endnu en konkurrence inden længe og give flere fede minicruises væk.

Vinderne i konkurrencen blev:

Pia Mandal – Fordi vi elsker overraskelser :-)

Daniel Høyer Jacobsen – Fordi vi elsker sjove historier fra det virkelige liv :-)

Natasha Jansgaard – …Fordi vi virkelig elsker overraskelser :-)

I bedes sende jeres adresser til: kontakt@minicruise-guide.dk – Så sender vi hurtigst muligt gavekortene til jer.

Tillykke til de heldige vindere – husk at holde øje med siden, for vi afholder snart flere konkurrencer :-)

VN:F [1.9.13_1145]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.7/6 (3 votes cast)
Vind Minicruise - Fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal vinde, 4.7 out of 6 based on 3 ratings
Del med dine venner og familie!
Dette indlæg blev udgivet i Konkurrencer og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

46 Kommentarer til Vind Minicruise – Fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal vinde

 1. Reza Ismaili skriver:

  Jeg skal vinde, fordi jeg er lige blevet gift, men kunne desværre ikke tage på bryllupsrejse endnu, så jeg håber at vinde, så kan mig og min hustru tage en tur sammen på en kærligheds tur :) Krydser fingre

 2. Henrik Nybro skriver:

  Ville vi den bedste julegave til min datter på 9. Både hende og jeg elsker mini cruise – og Oslo er favoritten. Den skønne sejltur udnytter vi maksimal med masser af far/datter kvalitets tid (y)

 3. Neel Holm skriver:

  Hejsa, jeg syns jeg skal vinde fordi min forlovede og Jeg trænger til at komme væk fra vores kedelig hverdag og bare være kærester igen.
  Vi trænger til at bare os selv :-D

 4. Daniella skriver:

  Hej . Jeg vil så gerne vinde da jeg aldrig vinder noget og vil give det i gave til min utrolige dejlige kæreste som har været der for mig i tykt og tyndt de sidste 5 år vi har vi har været sammen da jeg har en sygdom som de intet kan gøre imod så det ville være lækkert af kunne forkæle kæresten og mig selv på samme tid mvh Daniella krydser alt hvad jeg kan.

 5. Kim Nyholm skriver:

  Jamen jeg kunne godt tænke mig at vinde, så jeg endelig kunne tage min datter med på en lille ferie. Det har jeg ikke haft mulighed for de sidste 3 år da jeg har gået sygemeldt p.g.a. en discusprolaps, som jeg nu er blevet opereret for. Så det kunne være dejligt at få et lille afbræk i hverdagen :)

 6. rita kunz skriver:

  En god måde at få slappet af på ,får mere enegi og det har jeg virkelig brug for.

 7. Lea Terney skriver:

  Min kæreste og jeg trænger virkelig til lidt kæreste tid. Vi har været SÅ heldige at vores liv er blevet beriget med de to lækreste børn på 2 år. Beskeden lød på at vi ikke havde de største chancer for at kunne lave børn selv, nr 1 fik vi hjælp med og nr. 2 er en øko-barn ;) helt perfekt… Indtil videre har det været de bedste 2 år i vores liv, men der er dælme også hårde perioder, min kæreste bakser med to alvorlige sygdomme, og har gjort det i et par år. Så til tider kan det være svært og tro på det hele ender lykkeligt… Men vi holder hovedet op og benene ned og tror på det bedste… Vi kunne derfor godt bruge en tur, hvor vi kan være kærester, og ikke mor og far.. :)

 8. Maria Rosten skriver:

  Jeg ville rigtig gerne vinde denne tur, da det har været et hårdt år med sørg og krise im for mine 2 børn som mistede deres far i marts måned.. Det ville være fantastisk tt kunne give dem lidt andet tænke og glæde på sådan et cruise.. Maria

 9. heidi hansen skriver:

  Hej.
  Jeg håber på at vinde, for at udvide min rejse horisont, sammen med min kæreste, da vi aldrig har været på cruise ferie. Vil godt indrømme at vi gerne rejser hvert år, både på sol og skiferie eller storby ferie, dog har det næsten altid været sydpå.
  Vi har været sammen i 8 år. Vi nyder hinandens selskab og opleve noget sammen. Vi er sunde og raske og har ingen børn, men jeg håber stadig på at jeg har en vinder chance.

  Mvh. Heidi.

  Vi har været sammen i 8 år, er sunde og raske, har ingen børn

 10. Maria Rostén skriver:

  Jeg ville gerne vinde dette ophold, da det har været et hårdt år med krise og sorg.. Mine børn mistede desværre deres far meget pludseligt i marts.. De er 8 og 11 år. Det ville være fantastisk at glæde lidt dem lidt med sådan en tur. Bedste hilsner Maria

 11. Rikke Neipart skriver:

  Mig og min mand skal vinde, fordi vi trænger til at komme og opleve en romantisk hyggetur sammen :-)

 12. R. Daniella skriver:

  Hej,jeg synes jeg skal vinde fordi sidste år har jeg født ekstremt tidligt (uge26,en lille dreng på 795gr og 33cm),det har været en hårdt forløb for mig og min mand med 4mdrs hospitals ophold og jeg synes at en mini ferie for os kunne give en opfriskning til vores liv! Krydser finger og håber på at vi vinder så vi kan samle på energi til vores søn:)

 13. Lissi Madsen skriver:

  Det er et af min mands største ønsker at sejle op gennem oslo fjorden,
  men jeg er en piveskid og skal tage mig gevaldigt sammen ( kan jo ikke bestemme vejr og vind på forhånd vel ) men hvis jeg vinder rejsen skal jeg jo ikke ? :-)

 14. Behrouz Shoaibi skriver:

  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg har været syg i lang tid uden at kunne komme ud af sengen. Nu har jeg fået det bedre og trænger virkelig til en afslappende tur til Norge :D

 15. Sascha Nyeland Sørensen skriver:

  Jeg er mor til en datter på 3 år. Og de sidste par år har været rigtige hårde, da min datter har været meget syg og jeg er selv blevet sygemeldt´fra mit løntilskuds job jeg har igennem kommunen med et knæk i ryggen, så kan derfor ikke arbejde. Det har taget meget hårdt på kræfterne at få en hverdag til at hænge sammen med så meget sygdom og det med ikke at føle sig god nok, da jeg har brugt de sidste 4 år på at finde et arbejde, men desværre uden held. Min datters far og mig har efter mange års kamp i statsamtet endelig fundet ud tingene og trænger til en ferie hvor vi kan være sammen alle tre, som en familie, da vi ikke har kunne give vores datter nogen ferie oplevelser grundet penge mangel osv.
  Vi krydser alt hvad vi har på at det er os der bliver det heldige vinder, da et mini cruise er meget tiltrængt for vi kan komme lidt væk fra det hele og samle ny energi, samtidig med at kunne give vores datter en fantastisk oplevelse da hun elsker både og store skibe :-)

 16. Mogens Frank Nielsen skriver:

  Hej.

  Jeg skal vinde, så jeg kan give min mor, som har været røgfri i 12 dage, denne gave som en belønning.
  Har tidligere selv været i Norge og vil gerne der op igen.

 17. Ann Pedersen skriver:

  Hej

  Vil gerne vinde, da jeg ønsker, at give min datter og jeg selv den oplevelse, da vi aldrig har været på Cruise.
  Min datter går på universitetet og skal til eksamen hver 7 uge samt jeg har været røgfri i 12 døgn.
  Vi trænger begge til en belønning og noget adspredelse.

 18. Mogens Frank Nielsen skriver:

  Vil gerne vinde, da jeg vil give min mor en gave, som belønning for hendes rygestop.

 19. Helle Rolandsen skriver:

  Jeg er sygemeldt med en depression og har brug for at komme væk med min mand

 20. Natasha Jansgaard skriver:

  Hej med jer :)
  Jeg har brug for lidt hjælp, da jeg smadder gerne vil imponere og overraske en jeg sætter virkelig stor pris på i mit liv, måske I kan hjælpe mig på vej?
  Det er en der har overrasket mig, han var der for mig da jeg virkelig havde brug for det. Den første date jeg har haft i ca. 4 år brændte mig af. Jeg beklagede mig til min gode ven og han steppede ind uden spørgsmål, og legede min date for en aften, fordi jeg ikke fortjente at blive brændt af.. Og en uforglemmelig aften blev det. Jeg kender ingen anden fyr der ville gøre det for mig – og nu har jeg lyst til at give lidt igen.
  Jeg tænker at overraske ham med et minicruise med overraskelser. Så hvis I kan hjælpe mig med minicruise-delen, så er der nemlig luft i budgettet til at overraske yderligere med velkomst champagne, god middag, en dans og egentlig bare en ordentlig date, (men det er svært at få råd til det hele på en lille elevløn)… Og jeg synes jeg skylder ham en rigtig date. (Måske har I også gode råd til andre romantiske overraskelser om bord?)
  Pft. (måske) og rigtig god vind :)
  Fra en pige der gerne vil gøre indtryk.

 21. Malgorzata Zajac skriver:

  Det er et super konkurrence! Jeg vil selvfølgelig gerne vinde det, men…..Jeg vil ikke skrive hvor dårlig jeg har det. Vi allesammen har vores egne problemer, sygdom, penge mangel, drama i familien. Jeg ved det godt, at vi vil hjælpe vores søskende, forældre, venner osv. og give dem lidt glæde i hård tid. Men jeg tror ikke det skal være konkurrence om hvem har den værste situation, fordi vi alle fortjener lidt forkælelse, hver en af vores problemer kan være så stor, så det ødelægger vores egen lille univers. I stedet for jeg vil skrive om min datter hvem er dejligste teenager man kan ønske sig. Hun er virkelig sød pige og jeg er det mest heldig mør i hele univers! Og hvis jeg vinder, bliver jeg heldig at lave super fedt overraskelse til hende! Vi tager sammen- mor og datter tid! Hvis vi ikke vinder, så håber jeg at person der vinde, skal have super duper tid til minirejse!

 22. Marie-Louise Grubbeholm skriver:

  Hej.
  Jeg vil meget gerne vinde. Er alene mor på fuld tid, til to skønne unger på 4 og 7 år, derudover er jeg studerende. Alt dette gør at der ikke er det store overskud økonomisk i hverdagen, hvilket igen betyder at jeg ikke har råd til ferie. Derfor har min mor de sidste tre år inviteret børnene og mig med på en uges bilferie i Danmark. Og det er ikke kun de i alt tre ugers ferie hun har hjulpet med, hun stiller op når jeg skal til forældremøder, når jeg er syg eller når jeg skal læse til eksamen. Hvis jeg vinder et minicruise vil jeg endelig kunne give min mor lidt igen, hvilket jeg synes hun fortjener mere end nogen anden.
  Krydser fingre.
  Venlig hilsen en meget taknemlig datter.

 23. Serife Babi Brintlev skriver:

  Synes vi skal vinde for så kan vi se om det er en ferieform vi vil på i fremtiden. Min mand drømmer om cruise ferie og jeg frygter det! Men kunne da bestemt godt starte med et mini cruise for at glæde ham :)

 24. Jan Christensen skriver:

  Hejsa :-)
  Mig og en ven som begge er blevet skilt trænger til at komme væk og samle lidt kræfter , og at sejle er at mærke friheden. Så hvad vil være bedre at samle lidt kræfter ombord på et af jeres skibe og se lidt af Norge og nyde livet ombord

 25. Denise Hansen skriver:

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til at komme lidt væk fra min chef. Han er altid negativ, og nu trænger jeg til positive energier! Og det ville jeg få ved at kunne invitere min mor med på et minicruise :)

 26. Heidi sørensen skriver:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da det ville være en dejlig overraskelse til min kæreste. Vi har snart været sammen i 12 år så det vil være en skøn måde at fejre det på :-)

 27. Tasmia Aslam skriver:

  Hej Mini-cruise.
  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi min mand og jeg endnu ikke har haft muligheden for at komme på bryllupsrejse siden vi blev gift sidste sommer, grundet det at jeg studere, og han ikke har kunnet få et ordentligt job pga. hans helbred. Og nu hvor jeg også er gravid kunne vi godt tænke os at være lidt alene inden den lille bebs kommer :) krydser fingre og ber til at i vælger os. Og held og lykke til alle andre som også er med i denne konkurrence.

  Bedste hilsner fra
  Tasmia :)

 28. Susanne Stuke skriver:

  Jeg håber at vinde, fordi vi ikke fik så meget ud af det da vi for 3 år siden var på samme tur (bryllupsrejse), jeg blev syg lige inden vi skulle afsted, så lå i kahytten hele turen

 29. Louise Lauge Ravn skriver:

  Jeg vil rigtig gerne vinde en tur, da min mand og jeg lige er blevet gift og ikke har haft råd til og mulighed for en bryllupsrejse. Vi har en datter på 6 mdr og en mere på vej, så vi kan ikke sætte os på en flyver og forlade det hele, men vi vil kunne tage babyen med og nyde hinanden på denne tur. Min mand har fødselsdag snart og dette kunne være den bedste gave jeg kunne give ham.

 30. Rikke Christensen skriver:

  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg som geograf har en stor interesse i at komme ud og se verden. Desværre har jeg grundet en invaliderende rideskade ikke fået set så meget af den skønne jordklode som jeg gerne ville. Derfor ser jeg dette som en super god mulighed for at komme udenfor lille Danmark. At det er et cruise er en kæmpe fordel for mig, for så kan jeg bevæge mig rundt i stedet for at skulle sidde stille i f.eks. en flyver. Også er havet jo et spændende studie i sig selv og også de norske fjelde og landskaber. Derudover synes jeg så også at min kære kæreste fortjener at komme ud. Han knokler altid for at hjælpe mig i min hverdag, og uden ham var jeg aldrig kommet igennem min uddannelse.

 31. Linda A skriver:

  Jeg håber det bliver mig og min mand , der er de heldige som vinder en tur, da det er lige hvad vi trænger til efter flere års kampe for at genfinde rytmen og livet, efter en slem uforskyldt konkurs, er vi på rette vej, men har slet ikke midler til nogen form for ekstra forsødelse i hverdagen og slet slet ikke til forkælelses i form af en rejse. Så en weekend tur, ville være så hjertelig velkommen, den kan vi nok finde lommepengene til. Men ikke til både rejse og lommepenge, så jeg håber vi er de heldig.
  Vi har været på turen til Norge for rigtig mange år siden, den nød vi meget og det var en spændende tur, med kæmpebølger, det ville være skønt at opleve noget tilsvarende igen.

 32. Rikke Hein skriver:

  Sidste år i Oktober flyttede jeg til Berlin. 14 dage inden jeg flyttede mødte jeg min kæreste. Gennem et år har vi pendlet frem og tilbage mellem Danmark og Berlin. I sommerferien skulle vi have været på oplevelser sammen, men han fik et boligtilbud han ikke kunne sige nej til og vi måtte derfor bruge vores planlagte ferie på at flytte. I efterårsferien havde vi så planlagt oplevelser på ny, men der fik han halsbetændelse og også denne gang gik planerne i vasken. Jeg er nu flyttet tilbage til Danmark. Dog bor han i jylland og jeg i København. Vi farer derfor stadig frem og tilbage. Da han studerer og er på SU og jeg er kommet tilbage til et jobmarked uden job og derfor er på dagpenge, er der lange udsigter til en kærestetur når alle penge går til DSB! :-)

 33. Lajla skriver:

  Jeg ville elske, at give min mand sådan en tur. Med to små ogbørn går hverdagene hurtigt, og det bliver ikke så meget tid til at være kærester.
  Desuden har min mand tit været i Norge som barn – og elsker naturen deroppe :-)

 34. Eyrún Bára Steingrímsdóttir skriver:

  Siden jeg var helt lille, har min mor altid taget mig med på færgetur til Norge for at besøge hendes familie. Jeg har altid nydt ALT ved at rejse med færge. Dengang jeg var lille pakkede jeg altid lakskoene og den fine kjole sammen, fordi jeg skulle være fin på båden. Jeg elskede at danse om aftenen og gå i bare tæer igennem hele båden om dagen. Det er de bedste ferieminder, jeg har haft. Vi har aldrig rejst med fly nogen steder, for det har vi aldrig haft brug for, så længe vi kunne tage færgen til Norge. Men min mor fik desværre en diskusprolaps for nogle år siden, og har været sygemeldt siden. Hun kæmper for at få flexjob, men det ser ikke særlig lyst ud. Så økonomien rækker ikke til flere færgerejser. Det ville være en fornøjelse at kunne tage min elskede mor med på en nostalgisk minicruise, hun har virkelig fortjent det. Hun er den bedste mor i verden.

 35. Lise L. skriver:

  Jeg trænger til en skøn lille mini ferie. Jeg blev fyret fra mit job, ikke fordi jeg gjorde noget galt, men fordi min chef, som forpagtede stedet blev uvenner med ejeren. Så røg forpagtningsaftalen og mit job. Min chef er gået under jorden og jeg har ikke fået min sidste løn. Pga noget overarbejde som jeg skal “afspadsere” i følge min a-kasse, får jeg først dagpenge 1. januar. Så 2 måneder uden penge. Det gik ud over min fødselsdag og min jul og ja så er jeg igen ledig på jobmarkedet og det er jo ikke det letteste at finde nyt job. Så lidt tid væk fra alle bekymringerne ville være godt for sjælen. Tak for muligheden for at kunne komme til at vinde. Det er et super initiativ.

 36. Michael Starbæk skriver:

  Da jeg var en lille dreng var jeg på tur med Oslo færgen sammen med min faster og kusine. Desværre gik de begge bort begge to sidste år i et biluheld og lige siden har jeg mindes den tur jeg havde sammen med dem.
  Pt. går jeg på universitetet og har ikke noget job, min kæreste bor 150 kilometer væk og vi ses sjældent. Hvis jeg kunne give hende denne tur i 4 års jubilæum så ville mit år blive reddet da det kunne være perfekt at komme væk på sådan en tur her. Jeg håber virkelig jeg vinder den tur her da jeg aldrig har vundet noget før, ud over en bamse i en tambola da jeg var lille.
  Jeg ved godt det er en kliché at fortælle hvor skidt man har det, men jeg håber det fremmer mine chancer da jeg virkelig har brug for et cruise med et dejligt selskab

 37. Anita Jensen skriver:

  Hej.
  Jeg er spillet i hvad jeg skal skrive, da jeg har verdens bedste veninde der fortjener turen og alligevel så har jeg verdens bedste kæreste/far til mine 3 drenge, som jeg også meget gerne vil invitere med. Min veninde er der ALTID for mig, uanset hvad jeg trænger til at snakke om, grine eller tude om. Vi kunne godt bruge turen til at bare i 24 timer kommer væk fra alt sladder.. :-D Kun være os to og sætte os i Rivabar og høre godt musik.
  Min skønne kæreste vil jeg gerne have med fordi han har trods alle odds givet mig 3 dejlige drenge, de bedste kammerater og en utrolig god tillid. Drengene er 5år, 2,5år og 7 mdr. Vi kunne godt bruge de 24 timer til at komme væk og kun tænke på hinanden og ikke alt det der skal gøres hjemme. Jeg håber og tror på at jeg vinder og kan invitere en af min bedste med. :-D

 38. Ane Marie Jensen skriver:

  Jeg skal vinde et cruise, da min dejlige datter på 3 har kørt på cykel, i bil, i bus, i tog og fløjet masser af gange – men hun har stadig en rigtig sejltur til gode – og det er hendes højeste ønske !!

 39. Katrine F. skriver:

  Hejsa :) Grundet til jeg gerne vil vinde et mini ophold til Norge, er der flere grunde til.
  For det første fordi jeg aldrig rigtigt har været ude og sejle længere ture, og det kunne jeg super godt tænke mig. For det andet har jeg aldrig været i Norge før, og har hørt at indsejlingen skulle være super flot, og en utrolig oplevelse, og den kunne jeg godt tænke mig at dele med min søde kæreste, da vi ikke rigtigt har været nogen steder sammen endnu, så det ville være en fantastisk gave at give ham, og ikke mindst en fantastisk oplevelse, som han nok vil huske meget længe. Så jeg håber I vil være med at udvide min horisont, og give både min kæreste og jeg en oplevelse for livet, som vi kan se tilbage på som vores første sammen.

  Jeg krydser fingre, og ønsker jer en forsat god dag – gladeste hilsner Katrine

 40. Daniel Høyer Jacobsen skriver:

  Torsdag morgen startet 8.15 med en fremlæggelse i vores semesterprojekt. Vores gruppe startede selvfølgelig :( og uden den store begejstring fra vores side. Fremlæggelsen gik fint og vi overlevede da nogenlunde lærens “slagtning” af vores produkt bagefter. På det (som blev) det sidste spørgsmål, syntes min gruppepartner lige at han skulle lette trykket lidt. Så i det jeg starter besvarelsen af lærens spørgsmål, hører jeg min gruppepartner´s forsøg på at skjule en brandskid, men en misplaceret hosten! Derfra blev det umuligt for mig at sige noget som helst, og det ende med at jeg blev nød til at sætte mig ned i klassen igen. Jeg var flad af grin og kunne bare ikke stoppe igen. :D

  … Det var her jeg indså at jeg nok har brug for lidt “luftforandring”, og komme lidt udenfor klasseværelset. Så at vinde denne konkurrence ville være det bedste, der kunne være sket for min (fortabte) humor, i lang tid.

  PS. i tilfælde af at jeg ikke vinder har jeg i hvert fald delt den sjoveste fremlæggelses-oplevelses jeg har oplevet med jer. :)

 41. Line Vissing Rørbæk skriver:

  Det er helt sikkert mig fordi jeg bliver 30år på mandag, det kunne være en fantastik gave at få:) Så vil jeg invitere min skønne mand så vi kan forkæle os selv med noget kvalitets tid bare os 2:)

 42. Pia Mandal skriver:

  Hej, jeg skal vinde fordi jeg vil overraske min datter på 12 år med en tøsetur til Norge. Jeg har kæmpet med en depression i 3 år nu og vi er desværre gledet lidt fra hinanden i den tid og det er jeg rigtig ked af, det ville være en perfekt måde at få rettet op på det, da det kan være lidt svært herhjemme, når lillebror tager meget af min tid. Vi har ikke den store pung til at gøre det selv (sygedagpenge rækker ikke så langt) ellers havde jeg gjort det :)) Jeg elsker min datter og vil rigtig gerne have denne mulighed for at vi kan rette op på det tabte uden forstyrrelser. Bare hende og mig :))
  Hilsen Pia

 43. Line Olsen skriver:

  Jeg er en ung pige på 18 som inderligt ønsker at give min kæreste denne tur! Han står model til meget og støtter mig igennem alt. Jeg er for nyligt fået min anden knæoperation og har derfor ikke rigtig mulighed for at gøre noget selv. Han hjælper mig og kommer med støttende ord når jeg er ved at miste modet, da jeg de sidste 2 år har kæmpet med knæoperationer, genoptræning og smerter. Og vi har ikke mulighed hverken økonomisk eller fysisk at forkæle hinanden lidt, så derfor vil jeg rigtig gerne kunne se hans glæde ved at kunne sige at vi skal afsted på minicruise og at vi endelig kan gøre noget sammen. Jeg krydser fingre! :-)

 44. pia søndergaard skriver:

  jeg syntes da jeg skal vinde da jeg har lagt siden december sidste år med en diskopolaps og er lige blevet opereret for en md siden jeg har brugt hele sommeren i min seng da jeg ikke har kunne gå .
  nu er jeg så ved at være frisk oven på op så syntes da jeg skal en tur ud og se lidt da et år på sofa og i seng er rigtig rigtig øv

 45. Inge Rostved Jørgensen skriver:

  Hej
  Min kæreste og jeg skulle have været af sted sidste fredag, men jeg løb lige ind i en lungebetædelse, som satte en stoppper for denne tur, derfor ønsker jeg vi kan komme af sted og få en dejlig oplevelse.

 46. Jonna Petersen skriver:

  De store begrundelser har jeg ikke…Kun et STORT ønske om at vinde denne tur. :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>